Biliyorum bu ülkede mahkemelerimiz,avukatlarımız,hakim ve savcılarımız
var,yine biliyorum ki bu ülkede işiniz yoksa bi avukatınız yoksa,o ülkede
garibin ,fakirin haklarını savunacak ne bir devlet nede bir hukuk tanıyorum,
hadi diyelim ki o ülkede hukuk var kime var zengine var güçlüye var,avukatı olana,
tazmınat açacak ıse harç parası olana var, düşündüm de hukuk sistemimiz okadar gerilemiş
ki yemin ederim ki,bugün uğur dündarlara,deşifre programlarına,Ahimden medet ummuşlardır!!!
Nedenini sormak bile yanlış olur.Bukadar sıkışmış,bir davanın 1.yıl ile 5 yıl sürmesi ise kesin
liğinin bi ispatıdır.Benim sorum ise ben ve benim işsiz kalmış,iş umuduyla gazateye başvurup iş arar
iken dolandırıp umut vaatlerde bulunup kandıran kişileri mahkemeye vermiş olmamız lakin 4 geçmesine
rahmen ,bu şahısları mahkemeye vermiş olmama rahmen şahitler ve deliller olmasına rahmen ,bu şahıslar
hürriyet gazetesi seri ilanlar bölümünde halen hiç kesilmeden ilanlarının çıkması beni kahrediyor.onca
garip son umudunu hani bu iş olurda bizde çalışırız işsiz kalmayıp diyerek bu vatandaşlara dolandırılmaları
olacak,bu nasıl bir adalet,nasıl bir sistem,tecrübesiz ve kısa yoldan iş sahibi olmak isteyen vatandaşlarımızı
bir av gibi yakalayan ve dolandıran bu kişiler hakkında neden kimse kanuni işlem yapmıyor yada yaptırmıyor..
ben bu kişileri mahkemeye verdim.ama halen ilanları çıkıyor.adalet yok mu bu ülkede bir tane hukuk sever
gerçekten ben adaleti seviyom ve biliyorum diyorsa buyursun seve seve dinleriz