Merhaba,

Yardımcı olabileceğiniz ümidi ile sizlere bir konuda danışmak istiyorum. 18 aydır çalışmakta olduğum işyerimden, yapılan çeşitli haksızlıklar nedeniyle ayrılmak istiyorum. Uzun bir dönem, bir proje doğrultusunda gece gündüz işyerinde çalıştım. Bu süreçte fazla mesailerimizin ödenmeyeceği bilgisi geldiğinden bu mesaileri yazılı olarak herhangi bir birime iletmedim. Bu süreçte işyerine gidiş dönüş için ulaşım giderlerimi (gece yarısı işyerine gelip, sabaha karşı gitmek durumunda kalıyordum ve bu esnada servis bulunmuyordu) kendim ödedim. Taksi paralarımızı da belgelendirmedik çünkü bu da ödenmeyecekti. Aynı şey mesai saati dışında işyerinde olup yemek yememiz gereken zamanlar için de geçerliydi. Yine tüm masrafları hep kendim ödedim. Bunun karşılığı olarak, yapılan iş sonucunda başarılı olunması durumunda iki maaş prim alacağım en üst yöneticimiz tarafından sözlü olarak ifade edildi. İş başarı ile sonuçlandı fakat bu prim de aradan çok uzun zaman geçmiş olmasına rağmen hala verilmedi. Bu durumda tazminatımı alarak işten ayrılmak istiyorum. Ancak bu da yapılmıyor, tazminatım verilmiyor. Artık istifa etmeyi düşünüyorum. Bu noktada sormak istediğim şu. Özlük dosyamda yer alan iş sözleşmesindeki imza bana ait değil. İşyeri bu tarz şeylere önem vermediğinden denetim zamanı işe alırken iş sözleşmesi imzalatmadığı kişilere kendi kendilerine sözleşme hazırladılar ve kendileri imzaladılar. Yani sözleşme üzerinde yer alan imza bana ait değil. Bu durumda ben, bu sahteciliği öne sürerek herhangi bir ihbar süresine bağlı olmaksızın bugün istifa edip yarın işten ayrılabilir miyim? Ayrıca bir diğer sorum, kendilerini tazminatımı ödemek durumunda bırakabilmek adına istifa dilekçemde sahte iş sözleşmesi ile çalıştığımı, imzanın bana ait olmadığını, hakkımın yendiğini ve dava açma hakkım saklı olmak üzere istifa ettiğimi yazmayı düşünüyorum. Bu tarz bir istifa dilekçesinin bana herhangi bir faydası olur mu?

Yardımcı olacak herkese şimdiden çok teşekkür ediyorum.