Re: Ceza evine girsem,çocugum nerde ,kimin ailesinin yanında kalacak?
akır rumuzlu üyeden alıntı
Bu gerçek bir düşüncedir.eşimi öldürüp cezaevine girdigimde çocuk kimin ailesine verilir.
Kime verilirse verilir! O noktadan sonra sizin için bunun ne önemi olabilir ki? Madem çocuğunuzu çok düşünüyorsunuz o zaman böyle saçma sapan düşüncelerinizi bir an önce aklınızdan çıkarın. Sürekli beraber olamasanız bile bir evladın hem anneye hem de babaya her daim ihtiyacı olduğunu sakın unutmayın. Biriniz mezara gider diyelim, biriniz de cezaevine. Soruyorum size bu şartlarda çocuğun nerede olacağının ne önemi var? Bu nasıl bir düşüncedir?
Allah akıl fikir nasip etsin sayın Akır!
Konu hksvr tarafından (11-07-2008 Saat 18:06:15 ) de değiştirilmiştir.
Derdini söylemeyen derman bulamazmış .Yanlış bir şey yanlış birşeyle düzeltilemez.Burdaki hemen herkes boşanmaya karar vermiş veyahutta boşanma aşamasındaki kişiler ve haklarını öğrenebilmeye çalışıyorlar.Bu sebeple sen de konuş ve haklarını öğren.Böyle düşünceleri kafandan sil ...
Çıkarsın başka bir eve, ondan sonra eşiniz hala rahatsız ediyorsa savcılığa suç duyurusunda bulunursunuz. Kanuni olarak yeterki deliliniz olsun. Siz bunları toplamanın peşine gidin. Zannedersem psikopat sıfatında eşiniz var. Aklıma bu fikir geldi. Eğer öyleyse çok basit şeyler için bile insanlar cana kıymayı düşünüyorlarmış demek diyorum ve inanın çok üzülüyorum. Kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez elbet. Ama tek çeken inanın siz değilsiniz. Ne vadeler atlatıyoruz ve zamanla hepsi geçmişde kalıyor. Açıkcası ben Allah'a sığındım ve manevi olarak kendimi hep güçlü gördüm. Ayrıca çalışıyor ve elim ekmekde tutuyor. Bu da benim için çok büyük bir artı. Ayrıca insanlarla ilişkilerimi her zaman iyi tutmaya çalışırım. Kime ne zaman muhtaç olacağınız belli olmaz. Son olarak da kanuni haklarımı sonuna kadar kullanırım. Önünüze çıkan engeller sizi yanıltmasın. Öyle söylenen gibi olmuyor. Adalet yerini buluyor. Yeter ki biraz yırtık ve hak arayan olun.
Çocuk özellikle yanında annesinin olmasına muhtaçtır. Elbette babaya da ama annenin yeri apayrı. Çocuğun geleceğinide eşinizle birlikte öldürmüş olursunuz. Denildiği gibi; nerde kalacağı önemli mı? Böyle bir ebeveynliği mi layık gördünüz evladınıza?
esmer2000 rumuzlu üyeden alıntı
Çıkarsın başka bir eve, ondan sonra eşiniz hala rahatsız ediyorsa savcılığa suç duyurusunda bulunursunuz. Kanuni olarak yeterki deliliniz olsun. Siz bunları toplamanın peşine gidin. Zannedersem psikopat sıfatında eşiniz var. Aklıma bu fikir geldi. Eğer öyleyse çok basit şeyler için bile insanlar cana kıymayı düşünüyorlarmış demek diyorum ve inanın çok üzülüyorum. Kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez elbet. Ama tek çeken inanın siz değilsiniz. Ne vadeler atlatıyoruz ve zamanla hepsi geçmişde kalıyor. Açıkcası ben Allah'a sığındım ve manevi olarak kendimi hep güçlü gördüm. Ayrıca çalışıyor ve elim ekmekde tutuyor. Bu da benim için çok büyük bir artı. Ayrıca insanlarla ilişkilerimi her zaman iyi tutmaya çalışırım. Kime ne zaman muhtaç olacağınız belli olmaz. Son olarak da kanuni haklarımı sonuna kadar kullanırım. Önünüze çıkan engeller sizi yanıltmasın. Öyle söylenen gibi olmuyor. Adalet yerini buluyor. Yeter ki biraz yırtık ve hak arayan olun.
Çocuk özellikle yanında annesinin olmasına muhtaçtır. Elbette babaya da ama annenin yeri apayrı. Çocuğun geleceğinide eşinizle birlikte öldürmüş olursunuz. Denildiği gibi; nerde kalacağı önemli mı? Böyle bir ebeveynliği mi layık gördünüz evladınıza?
bubu yazan bir erkek ve karısı tarafından bir rahatsızlık ta söz konusu değil sadece çocuğunu görmek istiyo ve bunun için bu tür bir düşünceye girmiş
şimdi siz önce yazdıklarımı iyice bir okuyun...
alkolik bir ailenin alkolik bir kızı,yaşam tarzları ve geçim kaynakları meçhul...
buraya kadar kısmı beni hiç ilgilendirmiyor...daha igrenç şeylerde var ama utandıgımdan söyleyemiyorum...
çocugumu görme konusundada sorun yok görüyorum,onlar istemesede görüyorum...engelleseler zaten yaşamayacaklarını biliyorlar...
ama görmeseydim daha iyi olacaktı...
hepsinin allah belasını versin yoksa ben verecegim...
bana söylermisiniz 11 aylık bir çocuk kül tablasındaki sigarayı alıp koluna ve sırtına nasıl bastırıp 3-5 yerinde derin yanık izi açabilir...
2 hafta hasta olan bi çocuk 2 hafta sonunda bayıldıktan sonra hastaneye götürülür...günlerce yogun bakımda yatırılabilir...
bu sevgi ilgi şefkatmidir...
çocugundan habersiz,ilgisiz, orası burası gece hayatına giden bi kadına evlat kanunen nasıl verilir...
ve bu olanları kanuni yollardan anlatmaya kalkınca ,yaşam şartları içinde olabilecek kazalar ,özgür yaşam hakkı içinde herkes her yere gidebilir açıklamaları yapan bi yargıdan ne bekleyeceksiniz...hiç bir anne bunu yapmaz diyip suçsuz insanları suçluyormuş gibi tepki görmek hangi hak adalet kavramına giriyor...
velayeti alamadıgım her geçen gün çocugumun hayatından şüphe ederek,kahrolarak yaşamak mantıklı davranış biçimlerinin hangisiyle açıklanabilir...
insanlıktan çıkmış insanlara verilecek ceza yoksa bu ülkede ,en iyi çözüm yolu
kendi çözüm yollarımdır...
akır rumuzlu üyeden alıntı
şimdi siz önce yazdıklarımı iyice bir okuyun...
alkolik bir ailenin alkolik bir kızı,yaşam tarzları ve geçim kaynakları meçhul...
buraya kadar kısmı beni hiç ilgilendirmiyor...daha igrenç şeylerde var ama utandıgımdan söyleyemiyorum...
çocugumu görme konusundada sorun yok görüyorum,onlar istemesede görüyorum...engelleseler zaten yaşamayacaklarını biliyorlar...
ama görmeseydim daha iyi olacaktı...
hepsinin allah belasını versin yoksa ben verecegim...
bana söylermisiniz 11 aylık bir çocuk kül tablasındaki sigarayı alıp koluna ve sırtına nasıl bastırıp 3-5 yerinde derin yanık izi açabilir...
2 hafta hasta olan bi çocuk 2 hafta sonunda bayıldıktan sonra hastaneye götürülür...günlerce yogun bakımda yatırılabilir...
bu sevgi ilgi şefkatmidir...
çocugundan habersiz,ilgisiz, orası burası gece hayatına giden bi kadına evlat kanunen nasıl verilir...
ve bu olanları kanuni yollardan anlatmaya kalkınca ,yaşam şartları içinde olabilecek kazalar ,özgür yaşam hakkı içinde herkes her yere gidebilir açıklamaları yapan bi yargıdan ne bekleyeceksiniz...hiç bir anne bunu yapmaz diyip suçsuz insanları suçluyormuş gibi tepki görmek hangi hak adalet kavramına giriyor...
velayeti alamadıgım her geçen gün çocugumun hayatından şüphe ederek,kahrolarak yaşamak mantıklı davranış biçimlerinin hangisiyle açıklanabilir...
insanlıktan çıkmış insanlara verilecek ceza yoksa bu ülkede ,en iyi çözüm yolu
kendi çözüm yollarımdır...
Öncelikle velayetin size verilmesi için tekrar hukuki yolları denemelisiniz. Sizi anlayabiliyorum ve çocuğunuz için kaygılarınızı da bir insan olarak paylaşıyorum. Eğer suç işler ve cezaevine girerseniz çocuğunuz için yine uzaktan endişelenmek durumunda kalacaksınız, oysa ki size düşen onu koruyup kollamak olmalı. Hukuki mücadelenizi sürdürürken annenin yaşam koşulları ve çocuğun ihmaline ilişkin dayanaklar sağlam olursa mahkemede bu mutlaka değerlendirilecektir. Bu tür fikirler çaresizlik durumunda bir çözümmüş gibi görünüyorsa da aslında çözüm değil sorunu daha da karmaşıklaştıracak adımlardır. Lütfen, biraz sakin düşününce en mantıklı yolun bu olduğunu görebileceğinize inanıyorum. Gerçekten çocuğunuzu düşünüyorsanız vakit kaybetmeden velayeti almak için kolları sıvayın. Kolaylıklar diliyorum..
Çok zor bir durumda olduğunuzu anlıyorum.Ama sakın düşündüğünüzü uygulamaya kalkmayınız.Olan en başta çocuğunuza olur.Bir hukukçu olarak size önerim; öncelikle bir avukat yardımı alıp çocuğunuzun velayetini almaktan yana olsun.Bundan sonrası sizin için çok daha kolay olacaktır.
Saygılarımla..
™ Hukuki NET 2002-2022 - Ulusal ve uluslararası Hukuk Sitesi ⚖️ olma özelliği ile gerek avukat, gerek diğer hukukçu arkadaş ve gerekse vatandaşlara ev sahipliği yapan, eğitim ve bilimsel alışveriş yapma amaçlı bir "Hukuk Rehberi" dir.
Davalar
Hukuki Net; sürekli yenilenen faydalı güncel içeriği ile zamanın hukuk dallarına göre kategorize edilmiş çeşitli mevzuat (Ceza kanunu, İş kanunu, Borçlar yasası gibi), emsal mahkeme kararları, yargıtay kararları, emsal danıştay ve anayasa mahkemesi kararları ile hukuksal makale, kanun, hukuki forum, hukuk sözlüğü, hukuk programları, meslektaş ilanları, avukatlar için kolay hesaplama araçları, Anayasa Mahkemesi, Danıştay, benzer Yargıtay kararı ve Mahkemeler tarafından örnek davalar ile ilgili gerekçeli kararlar, * davası dilekçe örnekleri yasal haberler ve hukuk siteleri dizini 🕸 bulunan bir hukuk bilgi bankası sistemidir.
Avukatlar
Yararı nedir?
📝 Hukukçular için mesleki danışma (Üstad ve meslektaşlar arası paylaşım), dayanışma ve bakalorya fonksiyonu olan site; "Önleyici hukuk" veya "Dava hukuku" nedeni ile doğan veya yeni doğacak anlaşmazlıklar ile içtihat hukuku kaynağı olan Yargı ve Yargılamayı tartışmak, davalar ve ihtilaflar için yararlı çözüm yolları üretmek ve hukuksal konularda özellikle nerede, nasıl, neden soruları üzerinde soru cevap yorumlar, tartışma paylaşma yorumlama yöntemi ile sebep sonuç ilişkisi kurarak 💬, Mahkemelerin dava yükünü hafifletmeyi de amaçlayan suigeneris (kendine özgü) hukuk laboratuarı özellikleri bulunan bir hukuki kalkınma hedefli bilgi dağarcığıdır.
® Hukuki Net internette ve Türk hukukunda bir marka olmakla birlikte ticaret veya iş amaçlı bir site olmayıp, herhangi bir ticari kurum, kuruluş, bilgisayar programı firması, banka vb. kişi veya herhangi politik veyahut siyasi bir kuruluş tarafından desteklenmemekte, finans kaynağı reklam ve ekseriyetle site yönetimi olan Adalet sistemine adanmış bir servistir.
🆓 Hukuki.net halk için ücretsiz ve açık kaynak nitelikli bir hukuk sitesi olup, gayri resmi vatandaş bilgilendirme portalı işlevi görmektedir. Genel muhteviyat olarak kanun, yönetmelik, Emsal Anayasa mahkemesi, Danıştay ve Yargıtay kararı gibi hukuki mevzuat içermekle birlikte avukat ve uzman kişilere özel yorumlar da içeren sitenin tüm hakları saklı olup, 🕲 telif hakkı içeren içeriği izinsiz yayınlanamaz, kopyalanamaz. (Herhangi bir hususu sitene alıntı kuralları çerçevesinde kopyalamak için sitene ekle için izin bağlantısı.)
™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
go to this web-site
17-06-2025, 15:32:57 in Kredi Kartları ve Bankacılık Hukuku