Merhaba ben 2 yıllık end elektronik bölümünden 2005 yılında mezun oldum daha sonra askerliğimi 2 yıl tecil ettirdim 2006 yıında 4 yıllık bir üniversiteye dikey geçiş yaptım bu okulda İngilizce hazırlık sınıfını okudum ve başarısız oldum okulun yönetmeliğine göre tekrara İngilizce hazırlık sınıfında okumam gerektiği için toplam 2 yıl hazırlık okumuş oldum bu arada tecil hakkım doldu askerlik şubesine gittim eylülde bölümden öğrenci belgesi getir dediler önümüzdeki dönem yani eylülde intibak derslerini almak için bölüme geçeceğim fakat ben bölüme başlamadan okulumu dondurmak 1 yıl intibak dersleri için hazırlık yapmak istiyorum okul bana böyle bir hak veriyor hatta eğer okulu dondurup bölüm derslerine 1 yıl girmeyip iyi hazırlık yapmazsam intibaktan geçmemin çok zor olduğunu söylediler sorum şu ben şimdi 2 yıl igilizce hazırlık okuduktan sonra bölüme geçmeden intibak alacağım yılı dondurmak istiyorum eğer dondurursam tecil için bir sorun çıkarmı? Normal öğrencilerde okul dondurdukları zaman askeliklerini 1yıl tecil edebildiklerini biliyorum fakat ben dikey geçiş ile geldiğim için sorun çıkarmı bunu merak ediyorum.
doğum tarihim:08/12/1984
Forumda arama yaptım fakat yeterli bilgi bulamadım yardımcı olursanız çok sevinirim