slm benim sorunum x acente ilgili 17.08.2004 de araç aldım 20.08.2004.de kasko yaptırdım aracım 2004 bayramında çalındı çalınma dolay ile yapılabilecek bütün x acentenin istediği evrakları hazırladım ve bana 45 gün beklememi söyledi bekledikden sonra bana 18.milyar verdi benim aracımı 32.500.e kasko yapmışdı ben aracı 26.milyara aldım ve itiraz etdim 2 hafda sonra bana 2.milyar artırarak geri döndü ben buna yine itiraz etdim20.milyar teklif etdiler tartışdık poliçrde yazılı olan rakam dan düşük verdikleri için poliçe tutrı 2.500.milyon du ben onuda ödedim bende aracım bulunan kadar beklerim dedim ve buzaman kadar bekledim
ve x acente ye dödüm ve bir hafda sonra bana aracımı daha önceden kaza raporu var dedi ben le ilgisi ne diye sorduğum da tartışmamızı sebeb gösterdi beraberkasko yaptırmış idik x acente ile aracımı görüp böyle bir şey deme ye hakıvarmıdır neyse vs benim araçla ilgili geçmişe dönük belgem yok ( bende poliçe ve tirfk sigortam birde 17.09.2004 ait ceza bakbuzum var bu konuda ne yapabilirim bana yardım cı olursanız sevinirim