Merhabalar.15 gün önce işveren şifaen bütün haklarımın verilerek işten çıkarılacağımı fakat öncelikle yıllık izinimi kullanmamı istedi.İzin dönüşü , insan kaynakları departmanı senin çıkışını ssk ve iş ve işçi bulma kurumuna bildireceğiz , tazminatlarını da 10 gün sonra hesaplayıp hesabına yatıracağız dedi.Şirkette durmana gerek yok ayrılabilirsin dediler.Ayrıca 24.06.2008'de işveren senin ile son birkez görüşmek istiyor diye eklediler.Tüm ısrarlarıma rağmen tarafıma yazılı bir tebliğ yapmadıkları için aynı gün içinde noterden ihtarname yolladım.İhtarnamede özetle tüm alacaklarımın 10 gün içinde tarafıma ödenmesini aksi takdirde yasal yollara başvuracağımı belirttim.Normalde yarın yeni işime başlamam gerekiyor.10 gün süre içerisinde yeni işime başlamamda bir sakınca olurmu ? Ortada istifa ettiğime dair bir belge yok.Sadece müşterilerden birinin işten ayrılmama üzüldüğüne dair bir email var.İmajlarını korumak adına haklı olarak benim ayrıldığımı söylemişler.Eski şirketim yerime yeni personel aldı.Bunlar şirketin gel çalışmaya devam et teklif etmesi durumunda bana devam etmemek hakkı tanır mı ? Saygılarımla.