Öncelikle merhaba..
Adım Firuze.. Ankara'da yaşamaktayım... Size durumumu biraz özetlemek ve bilgisi olan birileri varsa yardımcı olmalarını rica edeceğim..

Ben 2002 yılından beri Ankara'da babama ait olan evde yaşıyorum..9katlı apartmanın 8.katında..Yaklasık 15yıllık bir kooperatif ve biz kooperatife ilk girenlerdeniz..
Neyse olayı anlatayım..2005 yılı ekim ayından beri aynı evde yalnız yaşamaya basladım..Babamın tayini dolayısıyla..
Üst kat komsumuz kiracı, beyefendi epilepsi hastası karısı ise psikolojik ilac kullandıgını soyledi bana....Yaklasık 3 senedir evime giren cıkan olmadıgı,girenlerin ise ailem tarafından bilindigi halde üst kattaki beyefendi ve hanımefendi evimi resmen izlediler..Nasıl bir üst kattan izleyebildiklerini bilmiyorum ama once namus alakalı agıza alınmayacak iftiralar attılar...Allahtan ailem beni tanıyor..Şimdi ise gürültü sorunumuz var..Forumda oldukca fazla gürültü konusu varmıs fakat benim durumumda kimseyi goremedim..
3çocuklu bu ailenin ben cocuklarının sesini duymuyorum....Ki duysam dahi cocuklarına karısamam cocuk nihayetinde...Ben karı koca kavgası,aksamın bi saati yapılan tadilatlar,gelen misafirler veya mac zamanları saate bakmadan bas bas bagırmalar yüzünden cogu gece uyuyamıyorum...Benim gürültüm ise sadece sabah 7civarı bilgisayarıma kurdugum alarm...Uyanmak icin bunu kurmak zorundayım..Üst katımdaki aile anaokulu işletiyorlarmıs öncelikle epilepsi hastası ve sinir ilacı kullanan bi aile anaokulu işletebilirmi...
Bunların hepsini elimden geldigince umursamamaya calıstıgım halde, pazartesi sabahı alarmı duymadıgım ve 1saate yakın caldıgı icin tekrar ust kattan bas bas bagırılan hakaretler duydum...bana dair...Daha sonrasında sabah 8:30da ev zilim apartman girisinden sonuna kadar basılarak ve cvp verilmeyerek rahatsız edildim...
Normalde de en ufak çıt sesi cıksa evimden ya beyefendi evimi basıyor ya da ust kattan hakaretler ediyorlar...
Bugun site yonetimine gidip kamera kayıtlarına baktım..güvenlik kamerası hanımefendiyi ve 3 cocugunu yaklasık 20-25sn kapı ziline basarken goruntuluyor...Yani elimde rahatsiz edildigime dair bir kanıt var...
Biz ev sahibiyiz onlar ise kiracı...burdan kiracıları assagıladıgım anlasılmasın...Benim rahatsız oldugum konu yaz aylarında ailem varken bunları yapmıyorlar..onlar gittiginde hakaretler kapı zili veyahut olmadık bir zamanda beyefendinin kapıma gelip yumruklaması....Yani bir nevi taciz durumu var..
site yonetimi aileyle konusacagını soyledi ama bu ilk şikayetim değil...Ne yapabilirim bir bilgim de yok..Ben fizik muhendisligi ogrencisiyim yasım 22 ve bir bayan olarak tek basıma kalıyorum bu evde...
Eger ki bu olayı aileme anlatırsam babam üst kat komsumuzu dinlemeyecek direk kavga cıkacak cunku 2-3kere ben annem babam bu aileyi ikaz ettik ama bir işe yaramadı...

cok uzun yazdım kusura bakmayın ama bana akıl verebilecek kimse var mı acaba? gercekten cok bunaldım...Ozellikle büyüklerim sehir dısında bi kızınız okuyorsa yerime koyun onu oyle dusunun lutfen...Namusla iliskili hakaretler iftiralar,sabah aksam olmadık saatlerde kapıma dayanmalar...artık sinirlerim cok bozuldu.. yardımınıza ihtiyacım var......

Şimdiden teşekkürler...