Öncelikle Herkese Merhaba Forma yeni üye oldum.Bir kaç gün önce başıma bir olay geldi ve bunu sizinle paylaşmak istedim.Siz değerli hukukçularında bu konuda ban bilgi vermesini temenni ediyorum.04.06.2008 tarihinde bir arkadaşıma kntür yüklemem gerikiyordu.Vodafone hattım olmadığı için internette parçz kontür yükleyebileceğim sitelere baktım ve bi kaç tane siteye üye oldum.Sitenin birinden konturu yükledim.Ancak o günün gece saatlerinde cep telefonuma mesaj gelmeye başladı.Şu firmadan şu nolu kartınızdan şu kadarlık işlem gercekleşmiştir bilginiz yoksa müşteri hizmetlerini arayın diye.Hemen müşteri hizmetlerini arayarak kredi kartımı kullanıma kapattırdım.Müşteri hizmetleri ile yaptıgım bu görüşmede müşteri temsilcisi bana 5 adet 70 Ytl lik işlem oldugunu ve bunların açık provizyonda gözüktügünü söyledi.bende işlemler bana ait degildir iptal edilmesini istedim.Müşteri Temsilcisi bunun için bankaya dilekçe yazmam gerektiğini söyledi.bu şekilde o gece telefon görüşmemiz sona erdi.ertesi gün dilekçemi hazırlayarak bankanın müşteri hizmetlerini aradım.Bu defa bana 7 Adet 70 Ytl lik işlem oldugunu soylediler.bunun üzerine dilekçemi hazırlayarak bankaya gönderdim.Dün bankayı tekrar aradım dilekçeniz olumsuz sonuclandı dediler. Bu tutarı ödemeniz gerekiyor dediler.Bankanın şubesine gittim bizim burdan yapacagımız bir işlem yok bu tutarı ödemeniz gerekiyor dediler.bunun üzerine savcılığa suç duyurusunda bulundum.Merak ettiğim konu sunlar
1-Banka Gece bana 5 Adet işlem var diyor ve ben kredi kartımı kapattırıyorum.Ertesi gün aradıgımda ise 7 Adet işlem var diyorlar bu bankanın ihmali degilmi.
2-Bu tutarı ödeme zorunlulugum varmı.Bankaya karsı itiraz yazısı yazmam gerekiyormu.
3-Yapılan işlemin itiraz suresi ne kadardır.
4-Başka bir işlem yapmam Gerekiyormu
Vereceginiz cevaplar ve bilgiler için şimdiden tşk ederim...