08/06/2008 Tarihinde apartman yöneticimiz Duyuru panosuna bir yazı astı yazıda ben ve kapı komşumu rencide edicek cümleler içeriyordu bizi apartmana borçlu olarak gösteriyordu, apartmanımızda yöneticilik zaten tekelde işlemekte yöneticimizin yöneticilik yaptığı süre şuan 2. senesine girmekte toplantı yapılıp yeni yönetim belirlemek için hareket edilmemekte vede tekrar devam edebilmek için onay istemekte keyfi hareket edilmekte. Ben bu olaya karşı olduğumdan itiraz ettiğim için benim ile konuşmamaktaydı..
Duyuru panosuna yazdığı cümleler suçlayıcıydı bende buna düzeyli bir cevap yazmaya karar verdim ve bunları yazdım...
'' Daire numarası yazılarak kişileri rencide ederek apartmana borçlu gösterilerek yol alamayız.
Sorunlar konuşularak tartışılarak halledilir.
En kısa zamanda Toplantı yapılmasını rica ediyorum ''
bu yazıyı okuyan yönetimiz ordan yazdığım yazıyı almış alınan yazımı görünce bende kendisinin yazısını aldım. o süre içinde misafirliğe gitmiştim babamlara benim eve gelmem icap etti o anda yöneticimiz ile karşılaştık, bana senin sorunun ne diye konuya girdik konuşalım halledelim dedi ben o an acelem olduğunu söyledim yok konuşacağız dedi o anki ruh halini çok gergin olduğunu ellerinin titremesinden anladım benim neredeyse babam yaşında idi abi dedim senle sağlıklı şuan konuşamayız sen gerginsin sinirlisin sakin halde konuşuruz dedim, O an elinde benim yazdığım kağıt duruyordu bunlar nedir dedi bende senin beni rencide eden Duyuruna karşı saygılı bir yazı yazdım dedim sesini yükseltmeye başladı bana sen kim oluyorsun o yazıyı alıyorsun ordan dedi ardından seni sokmayacağım bu apartmana dedi bende ben geleceğim sende beni sokmazsın dedim bu seni apartmana sokmayacağım cümlesini 3 4 defa tekrarladı. Sonrasında bana Ş....Z küfürünü savurdu sen nasıl konuşuyorsun babam yaşındasın saygılı ol dediğimde ben buna abicim düzgün konuş dediğimde bana abicim deme S...R ol git kelimesini kullandı... ben apartmandan çıktım babamlara gittikten sonra arkamdan apartmanda bulunan abisi ve onlarda bulunan yakınları beni saat 20:40 dan 22:00 kadar apartmanın önünde beni beklemişler beni apartmana sokmamak için Şahitlerim vardır... Bu olay benim Gururuma çok dokundu 2 gündür çok sıkıntılıyım.. Hakaret Davası açarsam karşı tarafa acaba dava nasıl sonuçlanır. Bu anlattığım olaylar doğrultusunda..... ilginize şimdiden Teşekkür ederim.

Not: Bu sorunu yaşadığım kişi ne yazıkki bir eğitimci hemde İlköğretim öğretmeni..