Merhaba iyi geceler. Özel bir şirkette 15 yıl üretim şefi olarak görev yaptım .İşverenimden sağlık problemlerimden dolayı kıdem tazminatımı vererek çıkışımı vermesini istedim(Psikolojim bozulmuştu).Uzun süren görüşmelerden sonra sağolsun kendisi bunu kabul etti ve sadece kıdem tazminatımı vereceğini taahhüt ederek beni işten çıkarttı.Yalnız şirketten bütün tazminatlarımı aldığıma dair antetli kağıda imza atmamı istedi ve bende kendisine güvenerek bunu imzaladım.İşsizlik maaşı alabilmem için İş Ve İşçi Bulma K
Kurumu'na çıkışım bildirildi ve ilk işsizlik maaşımı aldım. İşverenle tazminatımın maaş halinde her ay düzenli olarak hesabıma yatması üzerine anlaştım(Yaklaşık 15 ay sürecek).İlk taksidi 2 ay önce yatırdılar fakat 2.taksit zamanında yatmadı ve üzerinden bir aydan fazla bir süre geçti.Şirket yetkilerini aradığımda telefona çıkmıyorlar.Görüşme taleplerimi geri çeviriyorlar.Buda bende büyük bir endişe yarattı.Eğer tazmanatımı yatırmaya devam etmezlerse ne gibi bir kanuni işleme girişmeliyim.Ellerinde bütün haklarımı aldığıma dair imza attığım belge , olayı mahkemeye götürmem durumunda sorun yaratırmı? Eski işverenime güvenmem ve beklemeye devam etmem şu an yapabileceğim tek yolmu?Saygılarımla.