Herkese merhaba. Daha önce eişmle olan durumumdan bahsetmiştim.Kısaca tekrar özetliyim. Biz 5 yıllık evliyiz. 2 yaşında oğlumuzu var. Evlendiğimiz günden beri devamlı bir kavgannın içindeyiz. Yaklaşık 15 gün önce ailesinin evine gittik ve boşanmak istediğimizi belirtip ayrıldım. Bu gün mahkemeye başvurmayı düşünüyorum.(becerebilirsem tabi) Aslına bakarsanız bizim için en doğru olanı bu. Ama oğlum içinde doğru olup olmadığını bilmiyorum. Ayrılmazsak aramızda kavgalar içinde büyüycek, ayrılırsakta birimizden ayrı olucak. İlk önceleri oğlumu annesine vermenin doğru olduğunu düşünüyordum. Ama şimdi kararsızım. Eğer onu almak istesem bana verilme şansı varmı. Dilekçe vermeden bir cevap yazarsanız gerçekten minnettar kalırım. Şimdiden teşekkür ederim hepinize.
Çocuğun yaşı itibariyle anne bakımına muhtaçlığı ortadadır. Velayet büyük ihtimal anneye verilecektir. Ancak, anne kötü bir hayat sürüyorsa, çocuğa bakma imkanı yoksa ya da bir özürü varsa vs. hakimin takdirine bağlı olarak, bir ihtimal velayet size verilebilir.
Çocuğun yaşı itibariyle anne bakımına muhtaçlığı ortadadır. Velayet büyük ihtimal anneye verilecektir. Ancak, anne kötü bir hayat sürüyorsa, çocuğa bakma imkanı yoksa ya da bir özürü varsa vs. hakimin takdirine bağlı olarak, bir ihtimal velayet size verilebilir.
bence ayrılma kavgalar gecer
oglunu gorememek daha cok acı werecektır
ilginiz için teşekkürler. Ama inanın çok sabrettim. Tam 5 yıldır sabrediyorum. Bundn sonra ne yaparım bilemiyorum.Oğlumu görememek şimdiden kahrediyor beni. Sanırım yaptığı ve söylediği her şeye rağmen eşimi de hala seviyorum. Ama bu durumdan sonra buna mecburuz. Oğlum bizi affedebilir inşallah.
ilginiz için teşekkürler. Ama inanın çok sabrettim. Tam 5 yıldır sabrediyorum. Bundn sonra ne yaparım bilemiyorum.Oğlumu görememek şimdiden kahrediyor beni. Sanırım yaptığı ve söylediği her şeye rağmen eşimi de hala seviyorum. Ama bu durumdan sonra buna mecburuz. Oğlum bizi affedebilir inşallah.
Eşimide hala çok seviyorum dediniz.bu çok önemli..ve çok güzel.yolgezer arkadaşında dediği gibi bencede ayrılmayın..çocuğunuz için bir şans daha verin.belki sevgi olmasaydı böle bir cümle kullanmazdım ama yinede iyi düşünün..
Sayın üye haddime değil elbet ama inanın boşanan ailelenin çocuklarına o kadar üzülüyorumki karışmadan edemedim. Lütfen affedin. Öncelikle şunu belirteyim her ne kadar deselerde sevgi herşeyi aşmıyor diye. Bal gibide aşıyor derim. Sevdiğin insan için birçok fedakarlık yapabiliyorsun. Sadece nefsimizi köreltmemiz gerekir. Karşımızdaki insan kötü niyetli değilse elbet. Küçük yaşdaki bir çocuk öncelikle anne sevgisine muhtaçtır. Ben yaşayan olarak söylüyorum. Anne özlemi hiç birşeye benzemiyor. Babayı iyi bir anne kadar özlemiyoruz. Elbette kavga eden bir çiftin içinde çocuğun psikolojiside bozulur. Ama çocuğun ayrı anne babada olduğundan daha fazla değildir. Durumu toparlayabilirseniz toparlayın ve çocuğun yanında tartışmayın. Zaman herşeyin ilacı. Ama yok illede ayrılacağız derseniz çocuğun kısmeti varsa, ilerideki evlilikleriniz iyi insanlarla olur ve oda iyi insanların içinde büyür. Ama ya öyle olmazsa? Boşanmayı iyi düşünün. Lütfen. Allah'dan hepiniz için hayırlısını dilerim.
ulaştepe arkadas
ben de 5 sene evli kaldım cocugum dogdu, ben ayrıldım. İnan ki daha cok acı cekersın. Evlilik zehir de olsa dayanmalısın kanımca. Sen sevıyorsun, kapa gozunu devam et.
İlk başta çok üzüldüm durumuza ama şuda bir gerçek eğer karı koca arasında çözülemeyecek sorunlar var ise bence daha fazla devam etmek anlamsız, tabiki boşanmak çok kötü bir şey bende yaşıyorum şuan bu duyguyu sizlerinde olduğu gibi, ama inanın bir insan 7 sinde neyse 70 in de de aynıdır, bence hayata bir defa geliyor insan, çocukda olsa çocuk hatrı için insan katlanmak zorunda değil inanın bu çok üzücü ama gerçekçi olalım lütfen, daha fazla acı çekmeden bence bitti ise bitsin, en yararlısı bu, bana şimdi herkes ne kadar acımasız, belki duygusuz diyenler olucak ama, benim yaşadıklarımı yaşasaydınız, şuan siz hastanede yatan bir deli gömleği giyen bir insan olurdunuz, ama çok şükür ki maneviyatı çok yüksek biriyim ve ALLAH bana yardım ediyor, psikolojik açıdan, bence bir ömür boyu mutsuz olmaktansa evliliğide tüm kötü olaylarıda içimize gömüp, hayatımıza devam etmeliyiz, Son karar sizin tabi...
Evlilikte Yaşanan Kavgalar Sikintilar Ayrildiktan Sonra çiftlerin Ve çocuklarin Yaşadiklari Sikintilar Karşisinda çok Küçük Ve Basit Kaliyor O Yüzden Ayrilmayin Daha Agır şeyler Yaşarsiniz
Merhaba, 4 ay önce eşimle anlaşmalı olarak boşandık, 2 yaşındaki oğlumun velayetinide bakacak durumum olmadığı için kendi isteğimle babasına verdim,...
™ Hukuki NET 2002-2022 - Ulusal ve uluslararası Hukuk Sitesi ⚖️ olma özelliği ile gerek avukat, gerek diğer hukukçu arkadaş ve gerekse vatandaşlara ev sahipliği yapan, eğitim ve bilimsel alışveriş yapma amaçlı bir "Hukuk Rehberi" dir.
Davalar
Hukuki Net; sürekli yenilenen faydalı güncel içeriği ile zamanın hukuk dallarına göre kategorize edilmiş çeşitli mevzuat (Ceza kanunu, İş kanunu, Borçlar yasası gibi), emsal mahkeme kararları, yargıtay kararları, emsal danıştay ve anayasa mahkemesi kararları ile hukuksal makale, kanun, hukuki forum, hukuk sözlüğü, hukuk programları, meslektaş ilanları, avukatlar için kolay hesaplama araçları, Anayasa Mahkemesi, Danıştay, benzer Yargıtay kararı ve Mahkemeler tarafından örnek davalar ile ilgili gerekçeli kararlar, * davası dilekçe örnekleri yasal haberler ve hukuk siteleri dizini 🕸 bulunan bir hukuk bilgi bankası sistemidir.
Avukatlar
Yararı nedir?
📝 Hukukçular için mesleki danışma (Üstad ve meslektaşlar arası paylaşım), dayanışma ve bakalorya fonksiyonu olan site; "Önleyici hukuk" veya "Dava hukuku" nedeni ile doğan veya yeni doğacak anlaşmazlıklar ile içtihat hukuku kaynağı olan Yargı ve Yargılamayı tartışmak, davalar ve ihtilaflar için yararlı çözüm yolları üretmek ve hukuksal konularda özellikle nerede, nasıl, neden soruları üzerinde soru cevap yorumlar, tartışma paylaşma yorumlama yöntemi ile sebep sonuç ilişkisi kurarak 💬, Mahkemelerin dava yükünü hafifletmeyi de amaçlayan suigeneris (kendine özgü) hukuk laboratuarı özellikleri bulunan bir hukuki kalkınma hedefli bilgi dağarcığıdır.
® Hukuki Net internette ve Türk hukukunda bir marka olmakla birlikte ticaret veya iş amaçlı bir site olmayıp, herhangi bir ticari kurum, kuruluş, bilgisayar programı firması, banka vb. kişi veya herhangi politik veyahut siyasi bir kuruluş tarafından desteklenmemekte, finans kaynağı reklam ve ekseriyetle site yönetimi olan Adalet sistemine adanmış bir servistir.
🆓 Hukuki.net halk için ücretsiz ve açık kaynak nitelikli bir hukuk sitesi olup, gayri resmi vatandaş bilgilendirme portalı işlevi görmektedir. Genel muhteviyat olarak kanun, yönetmelik, Emsal Anayasa mahkemesi, Danıştay ve Yargıtay kararı gibi hukuki mevzuat içermekle birlikte avukat ve uzman kişilere özel yorumlar da içeren sitenin tüm hakları saklı olup, 🕲 telif hakkı içeren içeriği izinsiz yayınlanamaz, kopyalanamaz. (Herhangi bir hususu sitene alıntı kuralları çerçevesinde kopyalamak için sitene ekle için izin bağlantısı.)
™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Wmic Windows Activation Key and...
03-05-2025, 14:36:12 in Aile Hukuku