Firmamız 06/03/2008 tarihinde karar defterinde alınan karara istinaden 11/03/2008 tarihinde kararın noterliğe onaylatılarak yabancı ortaklar arasında hisse devri gercekleştirilmiş ve bu yazılı anlaşmaya istinaden yapılmıştır bu hisse değişimi sırasında yönetim kurulu üyesi olan bizler 3 kişi olarak tarafımızda 1 er pay bırakılmış diğer tüm paylar ise yeni alıcı tarafından alınmıştır ve anlaşmaya görede 01/01/2008 tarihinden sonra oluşabilecek tüm borçlardan kendisinin sorumlu olduğuna dair bir anlaşma yapılmıştır alıcı ile satıcı arasında fakat geçen zaman zarfı altında alıcı 23/05/2008 tarihinde şirketi almaktan vazgeçtiğini satıcıya noter kanalı ile çektiğ ihtar ile belirtmiştir. aldığı günden beri şirket ile hiç ilgilenmeyen alıcı ile satıcı bu durumda şirketin hiç birşeyine karışmamakta satıcı şirket benim değil alıcıda şirket benim değil diyip kenera çekilmektedirler bu durmda yönetim kurulu üyeleri olarak almış olduğumuz karar neticesinde alıcıya noter kararı ile bir ihtar cekerek 15 gün içerisinde olan üstü genel kurulu toplamasını aksi taktirde tüm yönetim kurulunun istifa edeceğinin bildiriminde bulunduk bu durum karşısında firmanın geçek büyük hissedarı kimdir 3 ay sonra kişi şirket hisselerini almaktan vazgeçebilirmi avukatı böyle bir hakkı olduğunu söylüyor bu durumda yönetimde olan bizler üzerimizde olan birer paylardan nasıl kurtula biliriz şuan kamu borcu yok firmanın vereceğiniz bilgiler için teşekkürler