Merhaba. Ben belli bir süre önce birleşme yaşayan şirketimde, orta düzey yönetici poziyonunda iken bulunduğum şube ve şehirde boş kadro bulunmasına karşın bana farklı bir şekilde şirketin diğer kanadında, pozisyonum aynı kalmak üzere başka bir şehirde görev verilerek çalışmama devam ediyorum. Şehir değiştirmemle birlikte, maddi anlamda kayıplarım meydana geldi, gelmeye devam ediyor. Kurumsal yapı birleşmeden de kaynaklı oldukça ağır işliyor ve sahipsiz durumda kalabiliyorum çoğu zaman. Çalıştığım şubede aylar önce ayrılacağı bilinmesine karşın, şube sekreteri halen alınmadı. Şubenin kargolarını gönderme dahil, birçok işle, ilgilenmemem gerekn birçok işle ben ilgileniyorum. Orada yeni bir ev tuttum ve esas memleketim orası olmadığı için ek maddi külfetlerle karşılaşmaktayım. Benim gibi, üstelik şirkette performansı son bir yıl çok iyi durumda olupta, bu şekilde birleşme sonrası yer değiştiren birinin olduğunu görmedim veya sayısı bir olabilir. Hukuki açıdan ne yapabilirim? Saygılarımla.