Otel Isletmecisiyim..2002-2007 Yillari Arasinda Kiraci Olarak Bulunmaktayim.noterden Yapmis Oldugumuz Kira Sözlesmesi Yillik 3600 Ytl,yil Sonu Odenmek Sartiyla
Daha Once El Yazisi Ile Yazdigimiz Dukkanlar Dahil Aylik 800 Ytl
Fakat Bazi Nedenlerden Dolayi Dukkanlardan Feragat Geldim Sadece Otel Isletmeciligini Devam Ettim,noter Tasdikli Sözlesmeye Göre Her Yil 3600 Ytl Yillik ödedim..2005 Yilinda Mal Sahibi Elle Yazmis Oldugum Sözlesmeye Dayanarak Alacakli Davasi Ve Tahliyemi Istedi,icra Tektik Mahkemsinde Dava Göruldu Mahkeme 3600 Ytl Olan Sözlesmeye Hukmetti,yargitay Onadi..kirami Odemeye Devam Ettim.2007 Yilinda Tekrar Ayni Davayi Sulh Hukuk Hakimligine Acti Mahkeme Devam Ediyor.31-12-2007 Sözlesmem Bittigi Icin Kira Tespit Davasi Actilar,mahkeme Bilirkisi Kesif Yapti.
Elde Yazilan Sözlesmeyi Yine Dosyaya Koydular.gelen Bilirkisi Raporu Noter Olan Sözlesmede Kiranin Aylik 300 Ytl Den 478 Ytl Olacagini,
Elle Yazili Sözlesmeye Istinaden Aylik 800 Ytl Olan Kirayi 1400 Ytl Olarak Hesapladi
Ayrica Binanin Bos Olmasi Durumunda Aylik 2250 Ytl Kira Getirebilecegini Belirtti.mahkemeye Sunmus Oldugum Emsal Otel Yillik 4 Bin Ytl,2.bir Otelin Sözlesmesi Yillik 2 Bin Ytl,mal Sahibinin Emsal Gösterdigi Kendisine Ait Dukkan Cok Yuksek Fiyatlarda Sözlesme Göstermistir,mahkeme Neye Göre Karar Verir,emsal Otellere Göremi??bilirkisi Raporunda Bos Olsa 2250 Ytl Getirecegine Göremi Karar Verir??fakat Bilirkisi Göstermis Oldugum Emsali Dikkate Almadan Ilgisi Olmayan Yerleri Dikkate Alabilirmi??bizim Emsalimiz Otel Degilmidir??tesekkurler