23.04.2007 günü bir Trafik kazası geçirdim yaralanan olmadı.kaza sonrası raporda tamamen kusurlu olarak yazıldım.O anda birsey demedim nasılsa zararı sigorta sirketleri tanzim eder diyerek uğraşmadım.Karakolda verdiğim ifadede bütün haklarımın saklı kalması kaydı şeklinde ifademi verdim.

Sigorta şirketi 20.07.2007 tarihinde karşı taraftaki aracın masrafının 6.700 olduğunu ve sigortanın karşılşamadığı 700 milyonu benim ödememi tarafıma mektupla bildirdi.

Bende yapmış oldugum kazada gerçek manada hiçbir kusurumun bulunmadıgını aksine tamamen kazada magdur oldugumu konunun mahkemeye tasındıgında kesınlıkle haklı olacagımı ve bu parayı ödemek istemediğime dair dilekçeyi 31.07.2007 tarihinde belgeleriyle birlikte direk olarak sigorta şirketine giderek elden teslim ederek kayıt altına aldım.ve bugune kadar dilekçeme herhangi bir şekilde cevap verilmedi.

buraya kadar normal aradan tam olarak 9 ay gecti tarih 10.05.2008 sigorta şirketi adıma icra dosyası açmış ve benden maaşıma haciz konularak parayı alacaklarını dun öğrendim ama bana halen bir tebliğat vs yapılmadı.

Ben kazada kesinlikle kusursuz oldugumu biliyorum ve dava açtıgımda elimdeki belgeler ile kazanacagım kesın.

neden sigorta sirketi bu zamana kadar bekledi hiç anlayamadım.
bu konuda nasıl nereye dava açarım trafik kaza raporunu bozdurma süresi ne kadardır.eğer zaman aşımına uğradıysa bile nasıl bozdurrum bu kararı.

Böyle bir konu için benim ne yapmam yardımcı olmanız dilegiyle.saygılarımı sunarım.