Merhaba, % 45 hissesi babama ait ve %55 i bana ait 500 YTL sermayeli limited sirketimiz bulunmaktadir.Sirketin 2002 yilina kadar genel muduru bendim.
Babam 1999 yilinda vefat etmistir ve reddi miras yapilmistir. Sirketin herhangi kisi veya kuruma borcu bulunmamakla birlikte , sirketi kapatmaya calistigim donemde , 2001 yilinda mali musavir o donemde cikan vergi affindan yararlanarak defterleriniz ileride incelenmesin 98-99 yillarina ait vergi matrahi artirimlarinizi yapalim dedi ve aslinda hicbir borcumuz bulunmamasina ragmen 4500 ytl karsiligi borclu ciktik. Sirketi tek tarafli kapatamazsin ancak bekle 5 yilda kendiliginden kapanir demesi nedeniyle de beklemeye basladim Simdi sirketin sermayr artirimi yapmamasina ragmen halen acik oldugu ustelik toplam borcun 14.000 ytl ye yukseldigini ogrendim. Bu konuda ne yapabilirim Sirketin resmen mudurude artik degilim. Vefat nedeniyle 1999 da zaten sirketin kendiliginden fesh olmasi gerekmezmiydi? Bu sirketten ve borclarindan nasil kurtulabilirim yardimci olursaniz sevinirim.