Ocak ayında kredi kartımın bilgim dışında kullanıldığını farkettim ve bankaya bildirdim.Banka kartımı mail order işlemlerine kapattı ve harcanan tutarı iptal etti. Bu olay üzerine düzenli ödemelerimi bu kartıma bağlı sanal kartıma aktardım. Nisan ayı başında yine aynı olay oldu. bankaya bildirdim. Bu sefer kartımı iptal ederek yeni numaralı kart gönderdi. Harcanan tutarı da iptal etti. Nisan sonuna doğru tekrar bilgim dışı çekim oldu. Bankayı aradığımda pos makinasından şifre girilerek işlem yapıldığı söylendi. Böyle birşey olamayacağını söyledim. ikinci sefer bankayı aradığımda çıkan kişi bu sefer sanal kartımın kullanıldığını söyledi. Ocak ayından beri yapılan tüm çekimler sanal kartımdan yapılıyormuş. Banka bunu geç haber verdiğinden gereksiz yere kartımı iptal edip durdu. Kartımı kullanan şahsın bilgilerinin tarafıma verilmesini, yazdığım 3 dilekçede de bankaya ilettim. Fakat bu bilgileri bana vermiyor ve kişisel bilgilerimin güvenliğini sağlayamıyor. Ben banka hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunabilir miyim? nasıl bir yol izleyebilirim..şimdiden teşekkürler.