Yok Böyle Bir Sapik

--------------------------------------------------------------------------------

ÖZELLİKLE RİCA EDİYORUM TAMAMINI DİKKATLE OKUYUN. ÖRNEK TEŞKİL EDEBİLECEK BİR DAVA.

Özel bir işletme sahibiyim. Çok uzun zamandan beri bir bayan tarafından rahatsız ediliyorum. Bu rahatsızlıklardan dolayı sene 2000'den beri başlatılmış hukuki işlemlerim oldu. 2000, 2002 ve 2006 yıllarında savcılığa şikayetlerim, 2007 ve 2008 yıllarında 3 defa da işyerime gelip polis zoru ile işyerimden çıkarttığım için, 1 defa da arabama binip polis zoru ile arabadan indirdiğim için açılmış davalar oldu. Ancak hiçbirinden netice alamadım. Hepsi kovuşturmaya gerek olmadığı gerekçesi ile reddedildi. Hatta her defasında bir erkek olarak bir bayandan şikayetçi olduğum için müracaatta bulunduğum karakollarda, savcılıklarda ilk aşamada çok ciddi ithamlarla karşılaştım. Ancak yaşanan olayları ve şikayetçi olduğum kişiyi tanımalarının ardından bu önyargıları bana acımaktan ibaret olarak kaldı.

Yaklaşık 8 yıldır süren bu duruma hiçbir şekilde bir çözüm bulamadım. Rahatsızlık o durumda ki, rahatsızlığımın başladığı tarihten itibaren yaşadığım şehri, 5 defa iş yerimi, 2 defa son yaşadığım şehirdeki ev adresimi, sayısız defalar cep ve ev telefonumu değiştirmiş olmama rağmen bu rahatsızlıktan kurtulamadım.

En son olaylarda "Kovuşturmaya gerekçe görülmediği" kararına itiraz ettiğim için dava tekrar gündeme alındı. 2007 yılı 12. ayda işyerime gelerek verdiği rahatsızlıktan dolayı açılan hakaret ve tehdit davası neticesinde, 28.03.2007 tarihinde Sulh Ceza Mahkemesinde görülen duruşmada rahatsızlık ve hakaretten dolayı 87 gün, 90 gün, tehditden dolayı da 6 ay olmak üzere hüküm giydi. 87 ve 90 gün olan cezalar paraya çevrildi. 6 aylık ceza paraya çevirilmedi. Fakat ilk sabıkası olduğundan dolayı ertelendi.
Ancak bu aşamadan sonra rahatsızlıkların şiddeti daha da artmaya başladı. Kesinlikle mübalağa olmamaksızın ev, iş ve cep telefonuma yüzlerce cevapsız çağrı ve yüzlerce sms alıyorum. Bu defa aldığı cezaların sorumlusu olarak beni gördüğünden dolayı, benimle ilgisi bulunan, benimle aynı soyadı taşıyan, beni tanıyan bilen, herhangi bir zamanda benimle hasbel kader tanışmış olan herkesi, yakınlarımı, iş arkadaşlarımı, ortaklarımı, hatta ve hatta öğrencilerimi bile arayarak rahatsız etmeye başladı. Rahatsız edilen yakınlarımın da açtığı 3 ayrı dava şu an devam ediyor ancak henüz hiçbir duruşması olmadı. Araştırma aşamasında.

Rahtasızlık veren kişi, iyi bir üniversiteden mezun. Bir bankada çalışıyordu ve bu olayların akabinde bankadan ihraç edildi. Avukatıma ve savcılara psikolojik durumunun bozuk olduğunu dile getirmeme rağmen bu konuda da bir işlem yapılmış değil.

Şu an davayı takip eden avukatıma defalarca durumu iletmeme rağmen rahatsızlık halimde herhangi bir değişiklik yok. Rahatsızlığım şiddetle devam ediyor.

Bu dava ile ilgili yardımcı olabileceğini düşündüğüm birçok kişi ile görüşmeme, rahatsızlık veren şahsın anne, baba ve yakınları ile dahi irtibata geçip rahatsızlığımı dile getirmeme rağmen hiçbir neticeye ulaşamadım. Bu sapığı yok sayıp evlenmeyi düşünmüşsem de, evlenmeyi düşündüğüm kişi ve ailesine verdiği rahatsızlıklardan dolayı evlilik olayı gerçekleşmeden kapandı.
Bu konuda yardımcı olabilecek yol gösterebilecek herkesin yardımına şiddetle ihtiyacım var. Akıl akıldan üstündür. Mutlaka bu konuda daha tecrübeli hukukçular bana yol gösterecektir. Yardımcı olabilecek herkesden yardım bekliyorum. Her türlü bilgi ve belgeyi kendilerine sunabileceğimi de eklemek isterim. Umarım bu forum bana bir çözüm yolu açar.

ilgilenen herkese şimdiden teşekkür ediyorum.