babamla 2/5 sene once kavga etmek zorunda kaldım kavganın başlangıcı babmın ağır küfür etmesi namusuma yonellik daha sonrada yüzüme cam su bardağı fırlatmaya calışmasıyla başladı boğuşmaya başladık yumruklaştık babam daha sonra büyük ekmek bıcağı alarak 2 kere bana saplamaya calıştı yara almadan kurtuldum bendede darp vardı ben şikayetci olmadım babam karakola gidip şikayetci olmuş basit tıbbi müdahele yazıyor raporunda ben ifademde kendimi savunduğumu evde olan şahitlerin olaya tanık olduğunu söyledim 3 tane şahit var olanları mahkemede doğruluyacak ancak bana kamu davası acılmış madurken sanık oldum olaydan kısa sure sonra bize mahkeme celbi gelmişti orada benim için şüpheli yazıyordu babam ben mahkemeye gitmiyorum demiş davacı olmadığını soylemiş bende mahkemeye gitmedim haliyle aradan 2/5 sene gecti bizim haberimiz yok banada babamada yakalama emri cıkartılmış ben yeni oğrendim mahkemeye gidip ifade verdim ve şahitlerin dinlenmesini istedim babamı dinlemekten vaz gecmişler babam zaten yabancı bir bayanla evlenip kactı gitti sormak istediğim madurken sanık oldum meşru mudafa yapmasam ya ölecektim yada yaralanacaktım şahitlerde olayı bu şekilde anlatacaklar bu durumda bile ceza alırmıyım şahitler babamın arkadaşı o an evindeydi babamın kız kardeşi bide benim hanımım yardımcı olursanız sevinirim saygılar