iki senedir aynı şirketten kaskolu olan aracımla tek taraflı bir kaza yaptım.kazayla ilgili trafik raporu ,alkol raporu ,belgeler mevcuttur.aracımı servise çektirdim ve sigorta şirketine haber verildi.bunun arkasından
bana hiç bir haber verilmeden kaskomun kaza tarihinden 2 gün evvel fesh edildiği servis yetkililerine söylenmiş fakat aynı zamanda exper gönderilmiştir.15 nisanda iptal edildiği söylenen poliçenin iptal edildiğine dair iadeli taahütlü belge tarafıma 25 inde ulaşmıştır.postaya verilme tarihi de kaza gününden yani 17 nisandan bir gün sonradır.kasko primlerim hiç bir gecikme olmadan acenteye ödenmiş olup bugüne kadar sadece 18 şubatta kaskodan yararlanmıştım.park halindeki aracımda küçük bir hasar meydana gelmiş ve beyan raporuyla onarımı yapılmıştır.kasko şirketi o hasarda servise ücretini ödemiş ve hiç bir sorun olmamıştır.bana gelen belgede ise fesh sebebinin 18 şubatta oluşan hasar olduğu belirtilmiştir.b 4 maddenin 2. fıkrası yazıyor.ancak poliçemin kaza yaptığım tarihte iptal edilmesi ve dayanağın iki ay önceki hasara gerekçesiz olarak dayandırılması beni şüpheye düşürmüştür.bana poliçe iptali ile ilgili bilgi 10 gün sonra verilmiştir.ben konuyu yargıya intikal ettiricem davanın sonucunun ne olabileceği hakkında bilgi verirseniz sevinirim. teşekkürler