çalıştığım işyerinde vardiye sorumlusu olarak çalışmakta iken, 17.08.2007 günü işyeri sorumlusu ile tartışma yaşandı haksız yere diğer personele bağırırken bağırmamasını söylemem rahmen bana defol git şirketten dedi ve döverim seni diye laflar kullanda bende aynı gün İK müdürünün yanına çıkarak durumu anlattım ve işyerindeki amir memurun yaptığı seviyesizce konuşmalardan ve hakaretlerden dolayı bütün kanuni haklarım saklı kalmak kaydıyla ayrılmak istiyorum diye kağıt yazıp verdim, buna istinaden işyerinde çalışmaya devam ettim şirketi zarara uğratıcak birşey yapmadım fakat aradan 16 gün geçtikten sonra çıkarılacağımın söylenmesiyle birlikte baştan tazminat vereceklerini sonradanda tazminat vermeyeceklerini söylediler ve 08.09.2007 işten çıkardılar bende mahkemeye başvurdum, ilk mahkeme 5 dk sürdü hakim işyeri sicilini filan istedi, ben bu arada 4 tane şahit buldum işyerinde o zamanda çalışan vede 2 mahkemede hepsini dinlettim vede şahitler döverim defol şirketten dediğini bu şahsın diğer işçilerede arko ve küfürlü konuştğunu kendilerinede arkko konuşabildiğini işyerine girerken istafa dilekçesini peşinen imzaladıklarını gibi açık olarak hakime anllattılar ve benim avukatım dosyanın bilirkişiye gitmesini istedi, haziranda mahkeme ve sizce sonuç ne olur, (karşı tarafın avukatıda bir dilekçe gönderip demişki şahıs dediği gibi 08.09.2007 çıkmamış 17.08.2007 de dilekçe yazdığı gün ayrılmışdtır demiş ama benim elimde 08.09.2007 tarihine kadar çalıştığımı gösterir bodrom vardı vede sigorta dökümünü int alıp hemen dosyama eklettirdim dediğini çürüttüm)

avukatımın bana demesi hakim herşeyi anladı ama bilirkişiden nasıl birşey gelir neden bilirkişiye gider anlamadım

hepinize saygılar...