oncelıkle boyle bır sıte kuarark insanları bılgılendırdıgınız ıcın cok tesekkur edıyorum.benımde buna benzer bı sorunum var duyarlı davranacagınızı dusunerekten sımdıden tesekkur ederım...Bn bır sırkette 2 sene kadar calsıtım.sıgortam son 6 ay odenmemiş...bende bunu bahane ederek işten ayrıldım...baska bır yerde işe basladım...fakat son aylıgımı(800ytl)alamadımbugun yarıngelgıbı laflar alıyorum...ben işe gırerkende cıkarkende herhangı bır belge ımzalamadım...maaş alırken maaş bordro'suda ımzalamadım.maasım elden verılıyordu.çlıstıgımı ıspatlayacak yazılı bır belge yok.mahkeme orda calıstıgımı ispatla dıyecek ama benım hıc bır belgem yok.illa yazılı belge sart mı?ama benım orda calıstıgımı ispatlamak icin bu işyerınden bazı arkadasları sahıt olarak gozterebılırım ancak onlarında sıgortası yok yanı hukuken orda calısıyo gorunmuyolar.ama orda calısıyolar.bu kıısler benım ıcın sahıtlık yaparlarsa gecerlı olurmu?1,5 senelık sıgorta yatırıldıgında 11 ay'da gırıs cıkıs yapmıslar bunun ıcın benım haklarım nelerdır.duyduklarıma gore 1 sene olmayınca tazmınat alınmıyıormuş.bu ne kadar dogru?artık ben tazmınatı gectım ama kalan maasım benım icin onemli...Ksacası ben maasımı alabılmem ıcın kıme ne sekılde basvuru yapmam gerekıyor...artı adam bana rest cekıyor gıt nereye şikayet edersen et dıye.Butun bu yazdıklarıma karsılık bu adam neyıne guvenıyor.durum aynen boyle mahkemeye basvursam kazanabılrmıyım.alakanız ıcın sımdıden tesekkur ederım dıger forum baslıklarına baktım buna benzer konular var ama tam olarak benım gıbı karısık bır foruma rastlamadım...ıyuı gunler herkese...