Selamlar,

4 Ay önce bir arkadaş ile yasal olarak sözleşmemiz bulunmadan bir iş yapmaya başladık beraber. Sunucuları ben yönetiyordum. Kendisinin firması var ve firma sunucu ücretleri faturasını ödüyordu. Bugünlere geldiğimizde anlaşmazlık oldu. Alacak verecek hesap kitap yüzünden sunuculara ve ona ait domainlere erişimi yasakladım. Kendisi savcılığa başvurup hırsızlıkla itham etmiş beni. Polis arkadaşların vasıtasıyla aramızda anlaştık gidip ifade verdim ve bu şekilde oalyın kapanması için doğru ifade olduğunu söylediler ifadem aşağıdadır:

Ben yaklaşık bir yıl kadar .... firmasında çalıştım o sırada tanıştığım ......... ....... isimli şahısla gayri resmi bir ticari ilişkimiz oldu ben Ali Kemal olarak ......... ............. isimli kişiye toplamda 4 sunucuda teknik destek hizmeti verecektim ve bu hizmeti yaklaşık olaak 3 ay verdim. Ben sözde kendisinin iddia ettiği benim tarafımdan alındığı domainleri kendisinin kontrolüne vereceğim yaklaşık 700 domain sadece benimle ilgili olanları bende kalacak ve kendisine ait olanları ise iade edeceğim. Kendisinin herhangi bir maddi zararı var ise bunu kendisine vereceğim belirli bir süre yönetimini bana devrettiği sunuculara destek vereceğim.

Kendiside davasını geri çekti.

Fakat sayın savcının hala dava açma yetkisi bulunuyor gibi birşey söylediler . Gerekirse ikimizde ifademizi değiştirebiliriz. Bundan sonraki hukuki süreç ne olur? Sayın savcı ne gibi bir dava açabilir?