01.02.2003 tarihinde ve sonrasında kuzenim adıma kayıtlı olan telefondan benden habersiz karşı tarafa hakeret telefonları açıyor. karşı taraf savcılığa tehdit sömeden suç duyurusunda bulunuyor. 05.07.2003 tarihinde karakolda ifade verdim. ne kişiyi nede arayanı bildiğimi ve benim aramadığım şeklinde ifade verdim.
11.03.2008 tarihinde savunma için adliyeye çağırıldım savunma verdim. tekrardan olayla bir ilgim olmadağını söz konusu şahsı tanımadığımı ve o kişininde beni tanımadığını olayla bir ilgim olmadığı şeklinde ifade verdim. Sicilim temiz dir . orada uzlaşmayla ilgili bir madde vardı.
benim verdiğim ifadede söz konusu suçu işlemedim müşteki benimle uzlaşmak isterse bende uzlaşırım bu olayla ilgili hiç ilgim yoktur şeklinde bir ifade verdim. kuzenimin aradığını hiçbir şekilde söyleyemem.daha önce mahkeme yada bu şekilde bir davayla ilgim olmadı.

Duruşma günü 16.04.2008 ve ben sicilimin bozulmaması için herhangi bir ceza almamak için ne yapmalıyım. bir avukatlada görüşmedim. Ayrıca zaman aşımıda mümkünmüdür. Şimdiden teşekkür ederim.