Altı senedir düzenli ,hiçbir gecikme olmadan ödediğim bir işyeri elektrik aboneliğim vardı.2006 yılı 12.ayında işyerimi büyütmek gereği hissettim ,elektrikcim bana elektrik panosunun güç arttığı için değişmesi gerektiğini söyledi tabi sayaçda yetmediği için değişecekti.Bende kabul ettim ve değiştirdik.Elektrikcim proje çizdirecekti ,proje geliyordu,gelecekdi derken bizde ihmal ettik sonuçda 8 ocak 2008 tarihinde tedaş ekipleri kontrol sonucunda tutanak tutdular ,bu tutanakda abone numaramda yazılı idi ve üzerinde 46600 kw elektrik tüketimi vardı ki normaldi bu elektriği kullanmıştık.Daha sonra bir ödeme emri geldi ''abonesiz ve kaçak elektrik kullandığınızdan dolayı....'' ibaresi yazılı bir bildirgeyle kullandığım elektriği 1.5 kat ceza ile talep ettiler.Bende haksız bir muamele gördüğümü düşünerek 3 gün sonra itiraz dilekçesi yazdım ve ödemeyi yapmadım.Onlara zaten tutanağın 1 ocak 2008 den sonra olduğu için zamlı yeni elektrik fiyatından hesaplanmış olduğunu,zaten bu geçen bir sene içinde elektriğe zam gelmediğini ve kurumun bundan bir kaybının olmadığını benimde yeni zamlı fiyata itirazım olmadığını fakat birde 1,5 katı tarifenin haksızlık olduğunu yazılı olarak bildirdim ama İtiraz komisyonundan aldığım bilgiye göre itirazımı kabul etmeyeceklermiş.Bu konuda hazsızmıyım(niçin)yada haklıysam(niye) nasıl hakkımı savunabilirim.Müşteri hizmetleri yönetmeliğinde güç artrımını bildirmemeyi usulsuzlük olarak değerlendiriliyor ama bunu bir türlü komisyona izah edemiyorum,ne yapmalıyım bir de itiraz dilekçesini vereli nerdeyse 2.5 ay oldu hala cevap gelmedi bunun bir cevap süresi yok mu ?cevap vermezlerse zamanında ne olur?birde ödemediğim tutara gecikme faizi uygulanıyormuş dediler bunun durumuda nedir?yardımcı olursanız çok sevinirim.Saygılarımla.