26 yaşındayım.eşimle 5 yıl önce severek evlendik.2 yaşında ikizlerimiz var.evlenmeden önce ailemin maddi durumu çok iyiydi,eşiminde bi okadar kötü.onunla bütün zorluklara göğüs gerdim.Ben lise mezunu kendini yetiştirmiş biri olsamda,eşim de tam tersi.Fikir ayrılığı,konuşamama,tartışamama gibi zorluklar yaşadık.kültür farklılığından dolayı eşim her tartışmada veya her anlaşamamazlık durumunda hakaret,küfür ve şiddet eğilimi göstermeye başladı.[B]Çocuklarımda bu şiddete şahit oldular.Bu durum bir kadın olarak üstelik bir anne olarak bana çok zarar vermeye başladı.Kendimden benliğimden ödün vermeye ve yıpranmaya başladım.Boşanmak istiyorum ama maddi zorluklar içindeyim.Çocukların bakımından dolayı çalışamıyorum.Maddi zgürlüğüm yok.Ailemde bu konuda bana destek vermiyor.Haklıda olsam eşimin yanında hep beni haksız konuma getiriyolar,tabi böyle olunca eşimde herkonuda daha çok üstüme geliyor.Sormak istediğim şudur.Şuan kiracıyız,yaklaşık 2 ay sonra Toki tarafından kiracılar için yapılan konutlardan bir daire sahibi olucaz.Ama heray ödenen taksitlerin yarısını benim ailem,diğer yarısınıda eşimin ailesi ödüyor.Fakat ev eşimin üzerine.Ben boşandıktan sonra 2 çocuklu bir anne olarak,bu evi alabilirmiyim vede çocuklarım için nafaka alabilirmiyim.
durumunuz için çok üzüldüm fakat burada henüz yanıt alabileceğimiz kimseler yok galiba. bence eve taşındıktan sonra boşanma kararı alın durum o kadar ciddiyse.
Çocuklarınız için nafaka alabilirsiniz. Tabi ki velayet size verildiği takdirde..Evlilik birliği içerisinde edinilen mallar ortak olduğu için, evin kimin üzerine olduğunun önemi yok.
Sayın Avukatım verdiğiniz bilgi için çok teşekkür ederim.verdiğiniz bilgi çok teşekkür ederim.
Bu arada 2 çocuktan dolayı çalışamıyorum.Herhangi bir gelir söz konusu değil.Bu durumda da çocuklarımın velayetini alabilirmiyim.Dava açabilmek için hangi yollara başvurabilirim.
Sayın Avukatım verdiğiniz bilgi için çok teşekkür ederim.verdiğiniz bilgi çok teşekkür ederim.
Bu arada 2 çocuktan dolayı çalışamıyorum.Herhangi bir gelir söz konusu değil.Bu durumda da çocuklarımın velayetini alabilirmiyim.Dava açabilmek için hangi yollara başvurabilirim.
Velayetin hangi tarafa verileceğine dair kararın ölçüsü "çocuğun menfaati"dir. Yüce mahkeme bu ölçüye göre karar verecektir.
kadınsan boşanma davasını açarsan ne istersen (karşındakide erkekse) alırsın iddalarının ispatı önemsizdir ispat bile gerekmez fazla sürmez boşanırsında size bundan sonraki kocasız iki çocuğunuzla mutluluklar dilerim
kadınsan boşanma davasını açarsan ne istersen (karşındakide erkekse) alırsın iddalarının ispatı önemsizdir ispat bile gerekmez fazla sürmez boşanırsında size bundan sonraki kocasız iki çocuğunuzla mutluluklar dilerim
good79
verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim.Fakat ''kocasız '' teriminize takıldım.Mutlu olmak için bir erkeğe ihtiyaç duyulduğu nerde görülmüştür.kocamla mutlu değilsem şiddet,hakaret varsa onu boşamaktan zevk duyarım.her kadında bunu yapmalı.kadınlar erkeklerin egemenliği altında ezilmemeli......
good79
verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim.Fakat ''kocasız '' teriminize takıldım.Mutlu olmak için bir erkeğe ihtiyaç duyulduğu nerde görülmüştür.kocamla mutlu değilsem şiddet,hakaret varsa onu boşamaktan zevk duyarım.her kadında bunu yapmalı.kadınlar erkeklerin egemenliği altında ezilmemeli......
kocasız mutlu olunacaksa evlenmenize hiç gerek yoktu sizin gayeniz bence nafaka kapısı aramak ve bu dünyada erkeğin sırtında asalak olarak yaşamak özgürlük anlayışınız işte bu kadınlar erkeklerde kadınların boyunduruğuna girmemeli erkeklerinde hakları var hanımefendi
kocasız mutlu olunacaksa evlenmenize hiç gerek yoktu sizin gayeniz bence nafaka kapısı aramak ve bu dünyada erkeğin sırtında asalak olarak yaşamak özgürlük anlayışınız işte bu kadınlar erkeklerde kadınların boyunduruğuna girmemeli erkeklerinde hakları var hanımefendi
Sevgili goog79
Bu barbarca düşüncenizden dolayı sizi şiddetle kınıyorum.Bilmeden lütfen yargılama yapmayın.ben çalışabilen kendi ayakları üzerinde dura bilen bir bayan DIM.sevgi aşk aile bütünlüğü düşüncesi ile kutsal müesse se olan evliliği seçtim.Sırf evlendim diye sırf benden güçlü diye bir erkekten şiddet göremem.Sırf tartışmayı bilmiyo diye hakaret işitemem.Nafaka dediğiniz nedirki heray verilecek 200 liramıdır.veya biraz daha fazlası.sizce evlenmeseydim çocuklarım olmasaydı daha fazlasını kazanamazmıyım.Hangi kadın evlenip ayrılmayı babasız çocuk büyütmeyi ve maalesef toplum gözünde dul veya boşanmışlık ı kabul eder sorarım size.Bence sizin değer yargılarınız para üzerine kurulmuş.Bir kadının değerleri bir nafaka bedeli olamaz.
Sayın good79 lütfen söylediğiniz kelimelere dikkat edin, burası bir hukuk sitesidir. Evlenmeden önce hukuki neti veya birazcık gazete okusaydınız, boşanırken nafaka ödemek zorunda kalabileceğinizi de öğrenmiş olurdunuz. Ki aslında eminim ki biliyordunuz bunları. Ama iyiniyetle başladığınız bu evlilik düşündüğünüz gibi çıkmadı ve malesef şimdi sitem ediyorsunuz. Bu da doğaldır, ama en azından bunu site kurallarına uyarak yapın. Aksi takdirde size daha fazla söz hakkı tanıyamayacağımızı bildirmek isterim.
34 yaşında bir erkeğim.5 yıllık evliyim. 25 aylık bi oğlum var. eşimle sürekli tartışıyoruz, söylediğimiz herşey birbirimize batıyor artık. ikimizde...
2.eşim olan hanımla bir kez anlaşmalı boşandık.Hamile olduğunu sonra öğrenince boşanma gerçekleştikten sonra tekrar evlendik.Ama çocuk sorunları bir...
™ Hukuki NET 2002-2022 - Ulusal ve uluslararası Hukuk Sitesi ⚖️ olma özelliği ile gerek avukat, gerek diğer hukukçu arkadaş ve gerekse vatandaşlara ev sahipliği yapan, eğitim ve bilimsel alışveriş yapma amaçlı bir "Hukuk Rehberi" dir.
Davalar
Hukuki Net; sürekli yenilenen faydalı güncel içeriği ile zamanın hukuk dallarına göre kategorize edilmiş çeşitli mevzuat (Ceza kanunu, İş kanunu, Borçlar yasası gibi), emsal mahkeme kararları, yargıtay kararları, emsal danıştay ve anayasa mahkemesi kararları ile hukuksal makale, kanun, hukuki forum, hukuk sözlüğü, hukuk programları, meslektaş ilanları, avukatlar için kolay hesaplama araçları, Anayasa Mahkemesi, Danıştay, benzer Yargıtay kararı ve Mahkemeler tarafından örnek davalar ile ilgili gerekçeli kararlar, * davası dilekçe örnekleri yasal haberler ve hukuk siteleri dizini 🕸 bulunan bir hukuk bilgi bankası sistemidir.
Avukatlar
Yararı nedir?
📝 Hukukçular için mesleki danışma (Üstad ve meslektaşlar arası paylaşım), dayanışma ve bakalorya fonksiyonu olan site; "Önleyici hukuk" veya "Dava hukuku" nedeni ile doğan veya yeni doğacak anlaşmazlıklar ile içtihat hukuku kaynağı olan Yargı ve Yargılamayı tartışmak, davalar ve ihtilaflar için yararlı çözüm yolları üretmek ve hukuksal konularda özellikle nerede, nasıl, neden soruları üzerinde soru cevap yorumlar, tartışma paylaşma yorumlama yöntemi ile sebep sonuç ilişkisi kurarak 💬, Mahkemelerin dava yükünü hafifletmeyi de amaçlayan suigeneris (kendine özgü) hukuk laboratuarı özellikleri bulunan bir hukuki kalkınma hedefli bilgi dağarcığıdır.
® Hukuki Net internette ve Türk hukukunda bir marka olmakla birlikte ticaret veya iş amaçlı bir site olmayıp, herhangi bir ticari kurum, kuruluş, bilgisayar programı firması, banka vb. kişi veya herhangi politik veyahut siyasi bir kuruluş tarafından desteklenmemekte, finans kaynağı reklam ve ekseriyetle site yönetimi olan Adalet sistemine adanmış bir servistir.
🆓 Hukuki.net halk için ücretsiz ve açık kaynak nitelikli bir hukuk sitesi olup, gayri resmi vatandaş bilgilendirme portalı işlevi görmektedir. Genel muhteviyat olarak kanun, yönetmelik, Emsal Anayasa mahkemesi, Danıştay ve Yargıtay kararı gibi hukuki mevzuat içermekle birlikte avukat ve uzman kişilere özel yorumlar da içeren sitenin tüm hakları saklı olup, 🕲 telif hakkı içeren içeriği izinsiz yayınlanamaz, kopyalanamaz. (Herhangi bir hususu sitene alıntı kuralları çerçevesinde kopyalamak için sitene ekle için izin bağlantısı.)
™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
go to this web-site
17-06-2025, 15:32:57 in Kredi Kartları ve Bankacılık Hukuku