Merhabalar, sizden ricam bana yardımcı olmanız...2005 yılnda evlilik yaptım, evliliğimin ilk gününden beri sürekli sorunlar yaşadım bu sorunlar sürekli eşimin yok onlar niye böyle dedi yok bunlar niye böyle dedi vs. yok git hesap sor ailene karşi sen pisiriksin, onlardan korkuyorsun vs. (en çokta bazen tartişdiğimizda ne o erkekleştinmi gibi yorumları beni çok üzmüştür) aslında ortada gerçekten bir sorun olsa eşimin dediği gidip hesap sorarım ama aynı şeyi kendi ailesine karşı daha farklı benimkileri bir çırpıda silebiliyor ama kendi ailesini hiç bir şekilde silmedi silmiyordu... Ben de böyle bir şeyi hiç bir zaman istemedim sürekli iyi olması istedim. Bunu da her defasında söyledim... Burada şöyle bir faktör de var; eşimin annesi evliliğimi istemedi bana ilk haftalar dediği bu evlilik altı ay sürer görürsün demişti. Yani son dönemlerde yaşadıklarımdan öğrendiğim eşimin annesi eşime kızım sen yuvanda mutlu olmaya bak kapının dışındakilere fazla kafanı takma demesi gerekirken şu lafları söylüyor ben olsam gitmezdim ben olsam yüzüne bakmazdım yani sürekli ilginç söylemlerle eşimin kafasını karıştırdığını düşünüyorum ve biliyorum.Kısacası 3 yıla yakın bir süredir elimden geldince evliliğimi düzeltmeye korumaya çalıştım ama artık çok yoruldum aldigim ayligi esime veririm ki ödemeleri falan ayarlasın o organize etsin diye, alkolüm yok sigaram yok, kumar oynamamışımdır hayatımda kahve kültürü edinmedim hatta işi çıkışları gidip eşimin işyerinin önünde işinin bitmesini bekler birlikte eve giderdik. Sabah işe akşam eve kültürüne ve evdeki hesapların hanımda olmasından yana da biriyim ve sürekli bu şekilde yaşadım yaptım. Sürekli benden bir şeyleri ispat etmemi sürekli özellikle annemlere karşı en ufak bir diyalogsuzlukla git hesap sor git bilmem şunu yap demesini kaldıramıyorum artık... Eşimle annem bir araya geldiğinde normal konuşup meseleleri aşıyorlar ama ne oluyorsa sonraki günlerde eşimde tekrar hareketlenmeler aynı konular üzerinde sürekli tartışmalar yani artık kaldıramıyorum... Evimde huzur kalmadı. Eşimin kendine ait bayan kuaförü var 1 kişi çalışıyor yanında, ben de bir şirkette çalışıyorum. Eşimin üstüne 2007 yılında aldığımız bir otomobil var, benim üstüme yine 2007 yılında aldığımız bir daire var bu daireyi alırken benim ailem oturmadiklari dairelerini satti ve paranin yarisini kardeşime yarınıda bana verdi bende daire almak için kullandım 50.000 YTL para verdi. Geri kalanı ise ben bir bankadan kredi çektim ve işyerinden borç aldım. Hala kredileri ödemekteyiz... Bir de benim üstüme 1997 yılında aldığım bir arsa var. En önemlisi 3.5 aylık ta bir erkek çocuğum var. Bu durumda ben boşanmayı düşünüyorum boşanma aşamasını nasıl yapmalıyım, çocuğun velayeti kimde kalır ben şahsen isterim, mal paylasimlari nasil olur benim arsam da ikiye bölünürmü? Dairenin hala 15.000 YTL borcu var (73.000 YTL'ye almistik su anki fiyati 105.000 YTL), arabanında 12.000 YTL borcu var bankalara. Bunlar üzerinde paylaşma nasıl olur... Nafaka verirmiyim verirsem ne kadar olur... Artık eve gitmelimiyim gitmemelimiyim. Yardımlarınızı bekliyorum...