Merhaba,

Sorunum şu; benim altını imzaladığım ve kaşelediğim ama boş olarak bulunan bir çeki çeşitli vasıtalarla eline geçiren bir şahıs bu çekin üzerine önce bir çek tutarı ve tarih yazmış, sonra ise bu çekin tarihinin üzerinden geçerek çekin tarihini 3 sene ileri bir tarihe atmış, sonra da dava açmış. Tabi imzamı taklit etmeye çalışıp paraf atarak.

Benim adresim değişmişti ve haberim olamadı bu davadan. Bunun neticesinde mahkeme sanırım imzadan şüphelenmiş olacak ki imza incelemesi istemiş, ama ne yazık ki bir sonraki oturumda ben ya da vekilim oturumda bulunmadığımız için imza incelemesinden vazgeçmiş.

Sonuç olarak hakkımda para cezası verilmiş. Günlerdir avukatların internet sitelerine girerek en azından bu durumun benzeri durumlarla ilgilenmiş birilerini bulmaya çalışıyorum ama izin verilmiyormuş sanırım sitelere bu tür bilgileri koymaya.

Lütfen bu davayla ilgilenebilecek ve İstanbul'da bulunan bir Sn. Avukat varsa bana özelden mesaj ya da mail yoluyla ulaşsın, bir gerçek var ki hukuk hukukçuların işi buradan bulamazsam rastgele bir kapıyı çalıp bir büroya girmem gerekiyor o aşamada bana yardımcı olabilecek bir bilgiyi buradan paylaşan herkese de minnettar kalırım.

Herkese iyi günler ve çalışmalar dilerim.