08.06.2001 yılında fatura ödenmediği için elektirik kesilmiş ama bu internet cafeyi ben eski sahibinden dev aldım mülk sahibiylede kira konnratı yaptım 17.07.2001 tarihinde. işin ilginç yanı ise ben buranın elektiriğinin kesildiğini bilmemem benim devraldığım zamanda elektirik açık ve cafe işler durumdaydı. maliyeden açılışını yaptırdım ama bazı sebeblerden dolayı ruhsat alamadan ve cafeyi işletemeden iki ay sonra mülk sahibine kira bedelini ve elektrik faturasının miktarını fazlasıyla vererek o ticarethaneden çıktım. Maliyeden kapamasını ise 17.11.2001 tarihinde yaptım. 22.02.2002 tarihinde yapılan kontrollerde kaçak elektirik kullanıldığı anlaşılıp mülk sahibine gidilmiş oda elektirik abonesi olarak başkası gözüktüğü için onu suçlamış.Suçlanan kişide o tarihlerde benim kiracı olarak kaldığımı maliyeden görüp benim üstüme atmış.
Tedaşta bana ulaşıp dava açmış durumda benim kaçak elektirik kullandığımı ve bunun benim tarafımdan gercekleştirildiğini düşünüyorlar nisanın 14 ünde duruşmam var. işin ilginç yanı ise bu dönemde bana fatura gelmesi madem kapalı bana nasıl fatura gelebilir. bunda mülk sahibibn ve benden önceki kiracını hiçmi kabahati yok eski kiracının borcunu ve kapattıktan sonraki borclarıda tedaş bana yüklemiş durumda ne yapmalıyım bu işin içinden nasıl çıkabilirim