2006 yılında bi arkadaşımdan alacağım vardı uzun zamandırda alamıyordum bir gün bana gelip işte şu kredi kartından sana olan borcumu internetten alışveriş yaparak kapatalım dedi bende olan oldu bari kendime bişiler alıp kapatayım dedim borcu.internetten kontör yükledim bi kaç siteden saat ve telefon filan aldım toplam yaptığım harcama 500 ytl yi bulmadı aradan biraz zaman geçtikten sonra telefonum çaldı işte sen benm kredi kartımı kullandın şöyle yaptın seni savcıya şikayet ettim deyince ben işe uyandım ve arkadaşımın bana yaptığını anlattım bana borcu olduğunu bende bu kartın ona ait oldunu(kartın üzreindeki isim uymuyodu ama onun bi yakını olduğunu düşündüm aklıma kötülük gelmio tabi) velhasıl ben adamı ikna ettim aldıklarımın hepsini iade etcem ve üste de biraz para verecektim oda şikayetini geri alcaktı nitekim ben aldıklarımı iade ettim kredi kartının numarasını alarak 70 ytl bi para yatırdım oda bunun karşılığında şikayetini geri aldı.daha sonra dava kamu davası olarak devam ediyor ve 2 yıldırda sürüyor şimdiye kadar hiç duruşma olmadı 3 defa ifademi aldılar ve nisanın sonunda duruşma var die kağıt geldi şimdi benm bu konuda ne yapmam lazım arkadaşım dedim kişide kayıp ulaşamıyorum işyerinden çıkmış evinden taşınmış cep telefonu iptal olmuş.benm bu konuda avukat tutmama gerek varmı ben iade ettiğim bütün malların evraklarını dosyaya ekledm ödediğim dekontlarıda bu davadan bir suç alırmıyım alırsam ne olur bunları aydınlatırsanız sevinirim saygılarımla...