ilk önce çok güzel bir forum sitesi ilgili arkadaşlara teşekkür ederim.

Vatan bilgisayardan Canon marka yazıcı aldım ve 6 ay sonra arızalandı.Adanadaki Canon yetkili servisine 31.01.2008 tarihinde teslim ettim ve 3-5 gün sonra aradığımda bu sorunun adanada çözülemiyeceğini ve İstanbul merkeze gönderildiği söylendi.

4 mart 2008 tarihinde istanbul merkezi yani Canon yetkili servisini aradığımda
yazıcımın kargoya verildiğini ama yanlış adrese gönderildiği için geri geldiğini ve sonra tekrar kargoya veridiğini öğrendim.

7 Mart 2008 yani bugün Adanadaki Canon yetkili servisini arayıp yazıcım geldimi dediğimde evet elimize ulaştı ama istanbul servisi yazıcının yere düşürüldüğünü ve yapılmadan geri adanadaki yetkili servise gönderildiğini ve sorunlu olan parçanın istanbuldan gelip takılacagını söylediler.

Benim size 1.sorum : İstanbul Canon yetkili servisinin yere düşmüş raporu içimde şüphe uyandırdı ve bu konuda hak ilan edebilirmiyim.Çünkü Adana yetkili servisine verirken böyle bir sorun yoktu çünkü ben teslim ettiğimde yazıcım yere düşürülmemişti(Adanadaki Canon Yetkili serviside Yazıcınız yere düşmemiştir demektedir teslim alırlarken sağlamdı

2.Sorum 31.01.2008 yetkili servise teslim tarihim bugün 07.03.2008 37 gün olmuş tamir ve bakım süresi 30 iş günü deniliyor. 30 iş günü doldumu dolduğunda yazıcımın yenisini talep edebilirmiyim.