Bence cok fazla, bir asker 15 ayda aldığı silah eğitimini 5 ayda da alabilir.

Alıntı:Ot yolup, kurumuş yaprakları toplayıp, ağaçlara selam verip, gördüğün herkese selam vermenin 15 ayda 3 defa kursun sikmanın milliyetçilikle bir alakası var mıdır? Askerlik yapan biz hariç diğer avrupa ülkesinin Yunanistan olması nasıl bir tesadüftür ve askerlik hakkında konuşanlar neden hep askeri mahkemelerde halkı askerlikten soğutmaktan yargılanırlar. Askerlik sıcak yenen bir yemek midir?

Alıntıu isi artik profesyoneller yapmali.
20 yas civarindaki bir suru genc insani mecburi askere almak ciddi bir is gucu kayibi. Ayni zaman da, o kisa sureli egitimden gecirilen genclerin de ne kadar 'asker' olabildikleri buyuk bir tartisma konusu herhalde.

Bir kaç alıntı yaptım;

eğerki gercektnen vatan borcuysa herkese eşit şartlarda uygulanmalı okuyanla okumayan ayırt edilmemeli parası olan 1 ay olmayan 15 ay (bedelli ne zaman cıkacağı belli olamayan bir uygulama)evet şimdi ben bunları söylüyorsam haksızmıyım benim gibi düşünen binlerce genc var acaba bunları büyüklerimiz düşünmüyor mu?

Site Yönetiminden Duyurular
Forumlarda arama yapmadan soru veya yorum eklemeyiniz. - Kısa Mesaj ile hukuki soru sormayınız.
Türkçe yazım kurallarına özen gösteriniz. - Cümlelerinize büyük harf ile başlayınız, başlık ve iletilerinizin tamamını büyük harflerle yazmayınız. - Konularınızı doğru kategoride açmaya özen gösteriniz. - Başlıklarınızda "Acil, Lütfen Yardım, İmdat, Slm, Mrb" gibi kelimeler kullanmayınız. - Kurallara aykırı davranan üyeler ve forumları kilitlenecektir