Tüm aşamalarını kayıp ettiğim istirdat davası ile ilgili bir kaç sorum olacak.Yardımların için teşekkür eder.Saygılar sunarım.
1.Mahkeme dosyasında borçluya ait, hesaba para yatıran.Davacı ve dava dışı kişilere ait ödeme LİSTESİ VEYA DEKONTLAR olması gerekirmi.
2.Mahkeme dosyasında ödemelerle ilgili bilgi ve belge yoksa .Bilirkişiler rapor yazarken neye göre yazarlar.
3.Ödemelerle ilgili bilgi ve belgeleri eksik ve yanlış gönderenlere karşı hukukta yapılacak bir şey yok mu?
4.Mahkeme süresince yukarıdaki sorularla ilgili itiraz etmemi.Bilgi ve belgeler eksik ve yanlış.Dekontlarıda ekleyrek bankadan durumun sorulmasını istememe rağmen mahkemede bankada sormaması gibi takdir hakkı var mı?Çünkü dosyada olmayan dekontları sunuyorum.
5.Mahkemede ödemelerle ilgili bilgi yazılı olarak istedim
A-Mahkeme tüm ödemeleri bankaya yaptığımı.Dosyaya para yatırmadığım doğrudur.Tüm ödemeleri bankaya yaptım.Sadece bankanın 6.000 ytl.aldığını.Dosyanın icra işleminde kaldırılmasını istediğin.Bunun dışında ödemelerle ilgili ne bilgi ne dekontlar olduğunu resmi olarak bildirdi.
B- XXX Bankanın dava dışı kişilerin aynı hesaba para yatırdıklarını resmi yazı ile kabul ediyor.Ama mahkeme dosyasında yoktur.Hem bilirkişi raporlarında hem de mahkemenin resmi yazısında anlaşılmaktadır.
C-Yukarıda arz ettiğim soruların karşılığı belgeler mevcuttur.İstenirse takdim ederim.Saygılarımla.