Evimi kiraya verdiğimde 2 kız birde anneleri vardı. Kontrat büyük kızın üstüne yapılmıştı. Son 4 ay öncesine kadar gecikerekde olsa kiralar ödeniyordu. Gecikme olduğunda noterden ihtar gönderdiğimde ödeniyordu.

3 aylık kira ödenmeyince tekrar noterden ihtar çektim. Ancak bu sefer ihtarı almadılar, çünki büyük kız evlenmiş ve Şubat 2006'da Istanbul'a taşınmıştı. Noter ihtarım Muhtar'a gitmiş oradanda Istanbul'a gitmiş, tebliğ olunamadan geri dönmüş.

Bunun üzerine bir avukat'dan profesyonel yardım alma yoluna gittik. Tahliye talepli icra başlattık. Avukata son yaptığımız noterden ihtarın tebliğ edilemediğinide anlattık. Avukat ben bu işi hallederim dedi. Sonuçta kontratta adı ve imzası bulunan büyük kızın adına icra'dan tebliğ çıkardı. Ancak bu tebliğ'de alınmadı, muhtar'a gitti, oradan Istanbul'a ve sonuçta tebliğ edilemeden geri döndü.

Avukat bu seferde kapıya asılmak üzere icra'dan tebliğ çıkarmış. Ancak ne bir komşu nede apartman yöneticisi yardımcı olmayınca bu tebliğde yapılamamış.

Şu aşamadaki sorunumuz tebligat yapamıyor olmamız.
Kontrat üzerine olan büyük kız evden gitmiş ve evde anası ve kardeşi bulunuyor. Bu sebeple bu durum fuzuli işgalede girmiyor.

Tebligat yapamadığımız içinde bir sonraki adımada geçemiyoruz.
Ne yapmamızı önerirsiniz?