Merhablar,

Bir forum sitesi aracılığı ile özel mesaj bırakarak kişi msn adresi ile iletişim kurmamı istedi.

domain ve hosting hizmetleri konusunda 16/01/2008 tarihinde hizmet verilmesi üzerine anlaşılmıştır.

Ödemeyi pazartesi yapacağını belirtmişti. 23/01/2008 tarihinde kendisine ödemeyi sorduğumuzda ailesinden birisinin rahatsızlandığı için gönderemediğini belirtti geçmiş olsun dedim ve çok fazla sık boğaz yapmadım.

Bugün görüştüğümde ben size ailemden birisinin rahatsızlandığını ve almış olduklarımı iptal ettirdiğimi söyledim deyip msn den beni engelledi.

Kendisine 18,50YTL lik .biz uzantılı domaini KDV dahil 10.-YTL ye 70.-YTL olan paketi KDV dahil 50.-YTL ye verdim. Ödeyeceğim deyip söz verdi. Bugünde iptal ettirdim diyor

Aldığı tarih: 16/01/2008 bugun tarih: 04/02/2008 kaç gün geçmiş.? Kaldıki domainlerde iptal söz konusu değil.

Türlü bahanelerde fatura bilgilerinide vermedi ve doğal olarakta fatura kesemedim.

Bu durumda ilgili kişiyi şirket nezdinde savcılığa şikayet edebilirmiyim.?

Fatura olmadığı için suçlu duruma düşermiyim yada kişinin adına ve soyadına göre fat. kessem sorun olurmu. (Adres ve vergi no su bilinmiyor.)

Bu konuda nasıl bir yol izleyebilirim. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Saygılar.