Merhabalar. Çalıştığım iş yerinden maaşımı düzenli alamadığımdan dolayı ayrıldım. Ancak ayrılmadan önce Çalışma Bakanlı inceleme başlattı ve bizi haklı buldu geçmiş alacaklarımıza ait senet verdiler ve her ay düzenli maaş vereceklerini söylediler. Ama aradan iki ay geçmeden yine aksatmaya başladılar ve bende maaşımı düzenli alamadığımdan işyerinden ayrılacağıma dair bir istifa dilekçesi doldurarak işten ayrıldım. Bu durumda tazminat alma hakkım oluyor mu? Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Sayın üyemiz,aynı konuyu ısrarla tekrar tekrar açmaktasınız.Açmış olduğunuz tekrar niteliğindeki diğer konular yönetim tarafından silinmekte veya birleştirilmektedir.Forum kirliliği yaratmamak,benzer sorunlara sahip diğer üyelerimizin verilmiş cevaplara daha hızlı ulaşabilmesini sağlayabilmek adına yaptığımız bu çalışmaya yardımcı olmanızı dileriz.Ayrıca bu durumun, üye olurken kabul etmiş olduğunuz forum kuralları arasında yer aldığını,siteye girişiniz sırasında, uyulması gereken bu konuda hatırlatmalarda bulunulduğunu tekrar hatırlatırız.
Lütfen daha önce açtığınız konudan devam ediniz.
https://www.hukuki.net/forum/showthread.php?t=32422
YÖNETİM