21 11 2007 tarihinde sabah cep tlf gelen mesajla muhasebeye gitmemi istendi.Gittiğimde işden çıkarıldığım söylendi.12 07 2001 tarihinden beri çalışıyordum.Sebep sorduğumda hiç bir şey söylenmedi.Çıkış sebebimi yazılı olarak bildirilmesini istedim.Ayrıca çalıştığım yerde mesul müdürüyüm. Daha sonra aramalarıma rağmen ulaşamadım.Diplomam halen iş yeri sahibinde.Sigorta ödemelerim asgari ücret üzerinden gösteriliyordu. Fakat 1150 ytl maaş alıyordum.Maaşımız elden zarf içinde gönderiliyordu.Diplomamı alırken iş yeri bana 8000 ytl borç verdi.Bu borç maaşımdan asgari ücret üzerinden kesiliyordu.İşten çıkış tarihimden itibaren kalan borç 2150 ytl.Bu tutarı karşılamayı talep ettim ilk başta kabul edildi daha sonra tutar sürekli değişti. Diplomamı gasp ediyor. Maaşımı , tazminatımı , ve işden çıktığıma dair hiç bir belge verilmiyor.Ayrıca benimle birlikte 2 kişi daha işten çıkarıldı. Onların ücretlerinin verildiğini öğrendim. İşverenin elinde borcuma karşı kesilen miktarın senedi duruyor. Bana ödendiğine dair hiç bir belge vermiyor. Büyük bir çıkmazdayım.Yardımınızı ve önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler...