Arkadaşlar benim sorunum biraz karışık ve bana yardımcı olabilecek kişilere şimdiden çok minnetarım.Babam 1994 yılında isteğe bağlı ssk müracat etmiş bu zaman zarfı içinde maddiyattan dolayı bir zaman ödemiş sonra ödemeyi durdurmuş ve isteğe bağlı sigortayı durdurmamış.1998 yılında 4 yılı cezası ile birlikte yatırmış ondan sonra aksatmadan devam ettirmiş.Taki 2001 yılına kadar.1996 yılnda annemin rahatsızlığından dolayı bir yerde sigortalı yaptırmış kendini bir arkadaşına.2001 yılında günleri toplatmaya gittiğinde bu çakışmanın farkına varılıyor.ve ordaki çalışanlar ödenen bütün paraları geri veriyorlar ve makbuzları alıyorlar.

Konum bundan ibaret.Şimdi biz ne yapabiliriz?2003 çıkan kanuna göre bu günleri geri kazanmanın yolu varmı?bilemiyorum bi yardımınızı rica ediyorum.

YÖNETİM NOTU : Sorunuza yanıt vererek size yardımcı olmayı isterdik, ancak sitemize üyelik sözleşmesine aykırı olarak "ssk yardım lütfen" diye konu başlığı açtığınızdan, Sosyal Sigortalar Kurumu'ndan yardım istediğiniz sonucuna vardığımızdan yardımcı olamıyoruz. Konu kilitlenmiştir.