Askerlik işlemleri konusunda cok bilgim olmadıgından durumumu sizlere anlatmak istedim.1982 dogumluyum ve 2005 Temmuz ayında lisans egitimimi bitirdim.2005 Eylul ayında da yuksek lisans egitimine basladım.1 sene kadar once yuksek lisans egitimim devam ederken okuldan 2009 Ocak'a kadar askerligimin ertelendigi yazısı geldi.2007 Mart ayında geçirdigim rahatsızlık ve babamın vefatından sonra derslere katılamayınca notlarım dusuk geldi ve 2007 Ekim ayında kaydım silindi.Vefattan sonra gelen ailevi problemler nedeniyle de askerlik işlemlerimle ilgilenemedim.Aralık donemine ait askere basvurmam konusunda bir yazı gelmedi ve suana kadar da Aralık donemi için bakaya dustugumu soyleyen bir yazı gelmedi.Aralık donemi için rapor da almadım.Ve suanda yuksek lisans basvuruları yapıyorum.Yarın ilk is olarak askerlik subesine durumumu soracagım fakat büyük suç işledin denecek diye de cekinmiyor degilim .

Bu durumda yakında yuksek lisansa baslarsam askerlik durumum ne olur?Ogrenci belgesi ile askerligim ertelenir mi?
Bakaya durumu için ogrenci belgesi yeterli olmazsa bu saatten sonra Aralık ayı için alınmıs bir rapor yeterli olur mu?

Şimdiden cok tesekkur ediyorum.Saygılarımla...