+ Konuyu Yanıtla
1 den 6´e kadar toplam 6 ileti bulundu.

Konu: Beşiktaşlıydım ama

Beşiktaşlıydım ama Hızlandırılmış Mobil Sayfa Sürümü (AMP)
  1. #1
    Kayıt Tarihi
    Aug 2004
    Nerede
    Türkiye, Türkiye.
    İletiler
    61
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Beşiktaşlıydım ama

    Beşiktaşlıydım. Ama ben de önce babayım. Yönetimin gösterdiği duyarsızlık, vurdumduymazlık ve art niyetli tutum nedeniyle artık sadece bir babayım.

    GAZETE HABERİ ALINTISIDIR.

    #8220;Cihat Aktaş cinayetinin ardından eleştirilerin hedefi olan Çarşı Grubu kendini savundu. Çarşı Grubu adına açıklama yapan grubun lideri Alen Markanyan, basının kendilerini hedef gösterdiğini ileri sürdü. Gerekirse grubu dağıtabileceğini belirten Markanyan, şöyle dedi: 'Eğer olaylar bitecekse amigoluğu bırakmaya hazırım. Önemli olan Beşiktaş, tek sevgi Beşiktaş sevgisidir. Yönetimin biletleri amigolara verdiği ve rant sağlandığı iddia edildi. Doğru değil, burada kişisel bir olay yaşandı. Tribün ile bir ilgisi yok. Biz de bundan sonra önlem alacağız. Kapkaç ve gaspçıların da önlemini alacağız. Gaspçılardan tribün olarak rahatsızız.'#8221;

    Ben de diyorum ki;

    Bizler hepinizden RAHATSIZIZ.



    Hukuki NET Güncel Haber

    Beşiktaşlıydım ama konulu yargıtay kararı ara
    Beşiktaşlıydım ama konulu hukuk haber

  2. # Nedir?
    Tavsiye Soru Cevap
    Kayıt Tarihi
    Bugün
    Nerede
    Avukat Dünyası
    İletiler
    Ne kadar?
     
  3. #2
    Kayıt Tarihi
    Jun 2003
    Nerede
    Afyonkarahisar
    İletiler
    2.022
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı

    Tribün terörü malesef her yerde Konya-Beşiktaş maçında kavgaya girme ihtimali yüksek olduğu için ya Konyaspor taraftarı arasında izlemek zorunda kalacaktık yada maça gitmeyecektik.Fenerbahçe beşiktaş maçında Konyada kavga çıktı.En işlek caddesinde.Ne ilgisi varsa... Futbol kaybeder.

    Asılan hırsız değil,
    yakalanandır. Yasalar bal arisini mahkum eder, esek arisini beraat ettirir.

  4. #3
    Kayıt Tarihi
    Aug 2004
    Nerede
    Turkey.
    İletiler
    116
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı

    "Beşiktaş büyüktür küfür etmez" tezahüratını yaptığımız günler hala aklımdayken, olayların bu dereceye gelmesi, hele de İnönü Stadının bu cinayetle anılır olması ve en önemlisi bir gencimizin, bir maganda tarafından öldürülmesi, zaten zor günler geçiren Beşiktaş taraftarını çok üzdü, Allah rahmet eylesin...


  5. #4
    Kayıt Tarihi
    Oct 2003
    Nerede
    Hatay, Türkiye.
    İletiler
    3.380
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı

    hem tribün terörü yurt çapında bir olay diyeceksiniz, hem de sadece Beşiktaş'a ceza vereceksiniz.
    Federasyon YİĞİT ise süper ligden amatör kümeye kadar 3 hafta tüm maçları seyircisiz oynatsaydı. Böylece belki insanlar daha fazla düşünme imkanı bulurlardı. Birkaç âkil adam aylardır böyle bir olayın bir gün olacağını korku ve endişeyle anlatıp durdular, kim dinledi?
    Sevgili Saltuk,duygularını anlıyor ve aynen paylaşıyorum ama ülke de kötü yönetildiği zamanlarda yurttaşlıktan istifa ediyorum diyemedik.Herşeye rağmen Beşiktaşlıyız.Acıyı içimize gömerek yetkililerimizi sorumluluğa çağırmak daha doğru olacak.

    ceteris paribus

  6. #5
    Kayıt Tarihi
    Mar 2004
    Nerede
    istanbul, kadiköy, Türkiye.
    İletiler
    5.539
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı

    Ben G.S Liyim evim F B stadının yanında ama bugüne kadar maça gittini mi derseniz yanıt hayırdır. Toplam 4 kere maça anca gittim tüm yaşantımda ama mutlu olmadım.

    Beşiktaşa verilen üç maç saha kapatma cezası adaletin dışında alelacele ve direk başbakanın talimatı ile verilmiş vede BJK nın kulağı bükülmüş bir göstermelik cezadır. BJK da ondan itiraz etmiyor. Adaletten uzak olan ceza baştan sırıtıyor ama Pandora nın kutusu açıldı bir kere..Şimdi Samsunda iki taraftar bıçaklandı demekki samsununda üç maç sahası kapatılacak Eskilerin deyimiyle becayiş yaparlar artık BJK üç hafta Samsunda Samsun Üç hafta istanbulda oynar...

    Fenerbahçede iki merkez vardır Biri dereağzı öteki kuleli konutlarının yanı Kuleli konutları benim gözümün önü her maç öncesi saat 1430 civarı tıklım tıklım olurdu (bu hafta hariç) sanırsınızki stat girişini oraya taşıdılar saat 1600 gibi oraya arabalı bazı tipler gelir (hani hiç yapmadıklarını iddia ettikleri) biletleri dağıtıp giderlerdi. Bu hafta hepsi gitti F.B stadı boş kaldı. Demekki gerçek taraftar 'bedava biletle gürültü eden taraftar' olduğu ortaya çıktı . F.B ye mahsus bir durum olmadığınıda hemen belirteyim.

    NUmaralı biletlerin tam olduğu bir yerde numarasız bilette yaklaşık aynı sayıda dağıtılırsa olacaklara çanak tutulduğu ortadadır. Her maçta 400 cep telefonu çalınıyorsa.. ve düne kadar medya sadece 'tirbünlere deşarj olmaya geliyorlar fazla büyütmemek lazım' diyorsa olacağı budur.. Normalde turnikeden geçerken biletinizin aynı tiyatro sinemada ki gibi yırtılması bir bölümünün sizde kalması gerekirken toplayıcı tarafından polis nezaretinde tamamının alınması peşinden el altından tekrar aynı biletin satılması ile sağlanan rant bölüşülüyor ve bu kara paranın sıcak yüzü bazılarının işine geliyorsa olacaklar böyle değil midir?

    Uygar ülkelerde numaralı biletinizle maça başlamadan 5 dakikak önce gelseniz girersiniz Türkiyede saat 1600 da stat kapıları kapanır. Bir yetkilide (Futbol federasyonu, Spordan sorumlu bakan; hakemler; Şehrin valisi, Emniyet müdürü v.s.) Ne iş bu elinde yasal bilet olan dışarda kaldı stat ağzına kadar dolu gel bakalım yönetici demezse ve dahada ötesi o maç oynanılırsa olacağı budur.

    Yazacak daha çok şey var vede yazacağım.

    bilmiyorum dediğim konu hakkında 2 saat eh bence dersem günlerce konuşurum

  7. #6
    Kayıt Tarihi
    Apr 2004
    Nerede
    Türkiye.
    İletiler
    243
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı

    Sadece maclarda degil butun topluma siddet yayilmis halde. Cep telefonu yuzunden oldurulen universite ogrencisini bizler unutamiyoruz. Madem telefonunu zorla elinden aldin, bir de trenin altina atip, oldurmeye ne gerek var? Bir iscinin telefonunu alirken de, gozune sis batirmislar! Artik Turkiye Annemizin, babamizin bildigi eski Turkiye degil. Siddeti, vahseti kulturunun bir parcasi haline getirmis cok insan var.

    Ukrayna'daki gosterileri izliyorum, hos ne olacagi belli olmaz ama su ana kadar butun yapilan gosteriler barisci bir sekilde, ne bayanlari, ne cocuklari rahatsiz edilecek sekilde yapildi. Halk ne guzel demokrasiye sahip cikiyor.

    Ama Turkiye'de mumkun mu boyle bir protesto? Arabalari devirirler, polise saldirirlar (Ukraynali karanfil takiyor polisin kalkanina), kaldirim tasi toplarlar etrafa atmak icin. Halbuki benim bildigim Turk kulturu boyle vahsilikle alakasi yoktur. Hersey bozulmus, yozlasmis halde.

+ Konuyu Yanıtla

Bu sayfada bulunan kavramlar:

Yetkileriniz

  • Yeni konu açma yetkiniz yok
  • Konuya cevap verme yetkiniz yok
  • Dosya ekleme yetkisi yok
  • İleti düzenleme yetkisi yok
  •  


2022 tarihli Hukuk Blog |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Site Ekleme |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Bayefendi |  Afternic Alanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.