HS Group tarafından telefonla arayarak sağlık hizmeti üyeliği verileceğini, 2 kişi için 12 ay boyunca aylık 58,80 ytl alınacağını bu hizmetin 1 ay sonra kartımdan çekileceğini ve 1-2 ay içerisinde geri iade edebileceğimi söyleyerek kredi kartı bilgilerimi aldılar. Bu görüşmeden 1 hafta sonra aradığımda üyeliğimi iptal etmek istediğimi bu taksitleri ödeyemiyeceğimi söyledim. Görüşmüş olduğum müşteri temsilcisi tamam diyerek üyeliğimi iptal edeceğini söyledi. 2 hafta sonra kredi kartımdan çekim yapıldığını gördüm ve bankaya yazı yazdım. Bankadan da bana gelen yazıda 58,80 x 2 çekim karşılığı 117,60 ytl çekim yapılmış olduğunu gördüm. Daha 1 ay dolmadan 2 taksit birden çekilmiş kartımdan .Müşteri temsilcisini tekrar aradım. Çekilmemesi gerekiyordu diyerek yetlkili departmanla görüşeceğini söyledi. Defalarca aradım sonunda Genel müd.Yrd. arayarak çilmiş olan tutarın bana iade edilemeyeceğini çünki hizmetten dolayı bir kusur olmadığını söyledi. Müşteri hizmetlerinin bana eksik bilgi verdiğini ve itiraz ettiğimde de bu itirazımı kabul ettiklerini söyledim. Müşteri hizmetlerinin bilgi eksikliğinden dolayı bundan ben mi sorumluyum. Hakkımı aramak için ne yapabilirim teşekkür ederim...

Hakkınızı arama çabanız için sizi tebrik ederiz.Ancak bu çabanız ne kadar doğru ise,aynı konuda farklı başlıklar altında yeni konu açmanız da site kurallarına uymak açısından o kadar yanlış.Lütfen açtığınız ilk konudan devam ediniz.
https://www.hukuki.net/forum/showthread.php?t=30513
Konu kilitlenmiştir.