Yaklaşık 2 ay önce Gazetede bir haber okudum. Haber şöyleydi ''Amerika'da öldürücü grip salgını!'' İlk olarak normal gribin belirtilerini gösteriyormuş ancak daha sonraları hastalık başa çıkılmaz bir hal alıyormus ve erken mudahale yapılmazsaymıs öldürücü oluyormus. Ki zaten haberde yaklaşık 15 kişininde bu salgında öldüğünü ve hastahanede yaklaşık 20 kişininde tedavi gördüğü yazıyordu.
Neyse asıl konuya geleyım; yalnısım olmazsa 2004 yada herneyse tarıhlı bır fılm ızlıyordum gecen gun SON UMUT mu neydi adı. Tarıhe lutfen dıkkat edın ya 2004 yada oncesı cekilmiş bir filmden bahsediyorum!!! Haber ise 2007 tarihli. Ve işte bombaaaa -----> fılmın bir sahnesinde filmin başrol oyuncusunun çocuğunun 2008 yılında amerikadaki grip salgını yüzünden öldüğünün bahsi geçiyor.
Şimdi bu bir tesadüfmü yoksa??? Ki bence amerikan ve ingiliz filmleri devamlı bir mesaj veriyor insanlar üstünde yaptıkları deneyleri yada gelecekteki olayları insanlara film aracılığıyla bildiriyorlar yani bir nevi psikolojik etki ile insanları bu olaylara alıştırıyorlar filmler aracılığıyla....