Liseden sonraki Tecilim Bitiyor Sınavlara hazırlanıyorum
1985 dogumluyum Liseden sonraki 3 yıllık Tecilim 31 aralık 2007de Bitiyor 2008 oss sınavına hazırlanıyorum dersaneye gıdıyorum askerlıgımı 1yıl daha uzatma sansım varmı bunca zamandır ıstedıgım bolume gıremedım bu yıl kesın gozuyle bakıyorum ama askerlık sorunumu unuttum acıkogretımde yazmadım su an kacak degılım ama 2008oss de kacak duruma dusecem kzansamda kayıt yaptıma sansım olmucak tecılım bıtmeden bır yıl daha uzatmam gerek bana yol gosterır misınız?
Re: Liseden sonraki Tecilim Bitiyor Sınavlara hazırlanıyorum uzatmak icin...
kardes allah yardimcin olsun bende de ayni dert var bende ayni senin devrenim ama ben erteleme alacagimi saniyorum.,.cunku boyum 188 kilom 155 yani kilodan dolayi buyuk bi ihtimalle erteleme alacagim
bende dersan eye gidiyorum buna guvenerek bakalim hayirlisi
Re: Liseden sonraki Tecilim Bitiyor Sınavlara hazırlanıyorum uzatmak icin...
kardes subeye mail atdım bana sınava kazandıgım zaman bunu belgeledigim taktirde tecili uzatırız dıyolar ama sınava kacak olarak girmek istemiyorum bu konuda detaylı bilgisi olan var mı?
Re: Liseden sonraki Tecilim Bitiyor Sınavlara hazırlanıyorum
donjuN rumuzlu üyeden alıntı
soruyu cok acık ve net sordum o yuzden yanlıs anlama olasılıkları olamaz zaten detay ıstedım onun ıcın haber beklıyorum.
Aynen bu durumda bir arkadasim var subeyi aradiginda senin tecil hakkin yok demisler kendisine askere alinacaksin yerinde belli demisler hatta, sivas olarak.
Kendisi biraz arastirdi, ogrendigi bilgilere gore bakaya durumunda kalip subat ayinda oss ye basvurup oss belgesi ile subeye gidince dilekce verip durumu aciklayinca agustos sonuna kadar tecil edilirmis agustosta okul kazandigini belgelerse sene sonuna kadar tecil sonra okulun senelik tecilleri ile ogrencilik.
Bu bilgi ne kadar dogru bilemiyorum, arkadas birligine teslim olmayacak ama korkuyor o kadar hazirlanip yine askere alinirsam diye.
Bu konuda daha detayli ve net bilgisi olan varsa yazarsa sanirim bu durumdaki arkadaslar icin iyi olacak.
Saygilar.
Re: Liseden sonraki Tecilim Bitiyor Sınavlara hazırlanıyorum
bende Askeriyeye gittim aynı zamanda mailde attım subeme... arkadasına denilen aynı seyi söylediler öss basvurumla agustosa kadar agustostada barajı astıysam kasıma kadar kasımdan sonrada zaten okul tecile devam ediyor yani ucuz yırtık... bu yıl össden cok umutluyum nerdeyse askere gıdecektım neyse bizim durumdaki arkadaşlar bilgilensin diye yazdım kolay gelsin herkeze....
Re: Liseden sonraki Tecilim Bitiyor Sınavlara hazırlanıyorum
Arkadaslar Ocak ayında askerlik subesine gitdim bana öss basvuru belgenle erteliyebileceğimi söylediler suanda karakola askerliğe çağrım gelmiş öss basvurusuda henuz balamadı bir sorun olur mu?
Re: Liseden sonraki Tecilim Bitiyor Sınavlara hazırlanıyorum
arkadaşlar bi sorum olacak eğer acilen cevap alabilirsem sevinirim
1985 doğumluyum liseyi 2004 te bitirdim.iş başvurusu yaptığım şirket beni mülakatlar sonucunda işe alacağını söyledi ve askerlik tecil belgesi istiyolar benim tecilimde 2008 şubatında bitti bu yıla kadar açık öğretime kayıt olmadım çünkü askerliğimi tekrar tecil ettirmek istiyorum yani askere geç gitmek istiyorum bu yıl açıköğretime kaydolmayı planlıyorum.şirkette en az 1 yıllık tecil belgesi istiyo askerliğimi 2009 şubatına kadar uzatabilirmiyim?
Re: Liseden sonraki Tecilim Bitiyor Sınavlara hazırlanıyorum
böcük rumuzlu üyeden alıntı
arkadaşlar bi sorum olacak eğer acilen cevap alabilirsem sevinirim
1985 doğumluyum liseyi 2004 te bitirdim.iş başvurusu yaptığım şirket beni mülakatlar sonucunda işe alacağını söyledi ve askerlik tecil belgesi istiyolar benim tecilimde 2008 şubatında bitti bu yıla kadar açık öğretime kayıt olmadım çünkü askerliğimi tekrar tecil ettirmek istiyorum yani askere geç gitmek istiyorum bu yıl açıköğretime kaydolmayı planlıyorum.şirkette en az 1 yıllık tecil belgesi istiyo askerliğimi 2009 şubatına kadar uzatabilirmiyim?
bende aayni durumdaydim ama ben oss ye hazirlaniyorum gecen sene askerlik sorununu hic dusunmdim acikogretim yazmadim subat sonu askerlik tecilim bitiyordu subeye gittim sube bana oss asvuru belgeni getir sonuclara kadar uzatiriz tecilini deddi baraji asarsam yerlestirilme tarihlerine kadar uzatma devam eder dedi. sen eger asker kacagi degilse tecilin bitmeden dilekce yaz askerlik subesine git durumunu anlat yazdigin dilekceyi ver sinav sonuclarina kadar tecilin uzar 5 ay yani agustos ayina kadar.... ama asker kacagi isen imkani yok umarim halledersin durumunu anliyorum. vatani gorevimizi mutlaka yerine etirecegiz ama once hayatimizi kurtarmaliyiz diye dusunuyorum...askerden geldikte sonrada hayat devam edecek cunki... sinava gireceklere basarilar....
™ Hukuki NET 2002-2022 - Ulusal ve uluslararası Hukuk Sitesi ⚖️ olma özelliği ile gerek avukat, gerek diğer hukukçu arkadaş ve gerekse vatandaşlara ev sahipliği yapan, eğitim ve bilimsel alışveriş yapma amaçlı bir "Hukuk Rehberi" dir.
Davalar
Hukuki Net; sürekli yenilenen faydalı güncel içeriği ile zamanın hukuk dallarına göre kategorize edilmiş çeşitli mevzuat (Ceza kanunu, İş kanunu, Borçlar yasası gibi), emsal mahkeme kararları, yargıtay kararları, emsal danıştay ve anayasa mahkemesi kararları ile hukuksal makale, kanun, hukuki forum, hukuk sözlüğü, hukuk programları, meslektaş ilanları, avukatlar için kolay hesaplama araçları, Anayasa Mahkemesi, Danıştay, benzer Yargıtay kararı ve Mahkemeler tarafından örnek davalar ile ilgili gerekçeli kararlar, * davası dilekçe örnekleri yasal haberler ve hukuk siteleri dizini 🕸 bulunan bir hukuk bilgi bankası sistemidir.
Avukatlar
Yararı nedir?
📝 Hukukçular için mesleki danışma (Üstad ve meslektaşlar arası paylaşım), dayanışma ve bakalorya fonksiyonu olan site; "Önleyici hukuk" veya "Dava hukuku" nedeni ile doğan veya yeni doğacak anlaşmazlıklar ile içtihat hukuku kaynağı olan Yargı ve Yargılamayı tartışmak, davalar ve ihtilaflar için yararlı çözüm yolları üretmek ve hukuksal konularda özellikle nerede, nasıl, neden soruları üzerinde soru cevap yorumlar, tartışma paylaşma yorumlama yöntemi ile sebep sonuç ilişkisi kurarak 💬, Mahkemelerin dava yükünü hafifletmeyi de amaçlayan suigeneris (kendine özgü) hukuk laboratuarı özellikleri bulunan bir hukuki kalkınma hedefli bilgi dağarcığıdır.
® Hukuki Net internette ve Türk hukukunda bir marka olmakla birlikte ticaret veya iş amaçlı bir site olmayıp, herhangi bir ticari kurum, kuruluş, bilgisayar programı firması, banka vb. kişi veya herhangi politik veyahut siyasi bir kuruluş tarafından desteklenmemekte, finans kaynağı reklam ve ekseriyetle site yönetimi olan Adalet sistemine adanmış bir servistir.
🆓 Hukuki.net halk için ücretsiz ve açık kaynak nitelikli bir hukuk sitesi olup, gayri resmi vatandaş bilgilendirme portalı işlevi görmektedir. Genel muhteviyat olarak kanun, yönetmelik, Emsal Anayasa mahkemesi, Danıştay ve Yargıtay kararı gibi hukuki mevzuat içermekle birlikte avukat ve uzman kişilere özel yorumlar da içeren sitenin tüm hakları saklı olup, 🕲 telif hakkı içeren içeriği izinsiz yayınlanamaz, kopyalanamaz. (Herhangi bir hususu sitene alıntı kuralları çerçevesinde kopyalamak için sitene ekle için izin bağlantısı.)
™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Evlat edinilen çocukların eski...
04-05-2025, 20:37:53 in Aile Hukuku