+ Konuyu Yanıtla
1 den 4´e kadar toplam 4 ileti bulundu.

Konu: Tamamlanamayan kat

Tamamlanamayan kat Hızlandırılmış Mobil Sayfa Sürümü (AMP)
  1. #1
    Kayıt Tarihi
    Nov 2007
    İletiler
    2
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Red face Tamamlanamayan kat

    ilk önce selamlar benim sorum şu:
    bizim muteahhit ile topraktan kaba inşaat daireye anlaştığımız evin tapusunu alamamamız.
    bunun nedeni toprak sahibi 2 kişi ve muteahhit bu 2 kişiyle 2 şer daire vermek üzere anlaşmış.şimdi ise toprak sahiblerinin birer daireleri tamamlanmadı.nedeni:muteahhit binayı 5 katlı 10 daire diyerek ev sahiplerine 4 daire ve diğer 6 daireyi topraktan satmış.bunlardan birisi bizim dairemiz.
    ama belediye 4 kata izin verdiği için bina da 8 dairenin kaba inşaatı bitmiş durumda.otomatikmen ev sahiplerinin birer daireleri yapılamıyor.bizim de bitmiş olan kaba inşaat dairemize ev sahibi devam etmemize izin vermiyor.çünkü arsanın tapusu hala ev sahiblerinde .
    muteahhitle yapılan bina teslim tarihinin dolmasına da 1 ay gibi bir süre kaldı
    bizim burda yapmamız gerekenler nelerdir şimdiden cevaplarınız için teşekkür ediyorum.



    Hukuki NET Güncel Haber

    Tamamlanamayan kat konulu yargıtay kararı ara
    Tamamlanamayan kat konulu hukuk haber

  2. # Nedir?
    Tavsiye Soru Cevap
    Kayıt Tarihi
    Bugün
    İletiler
    Ne kadar?
     
  3. #2
    Kayıt Tarihi
    Apr 2005
    Nerede
    İZMİR
    İletiler
    20.857
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Re: tamamlanamayan kat

    Alıntı selami_ay rumuzlu üyeden alıntı İletiyi Göster
    otomatikmen ev sahiplerinin birer daireleri yapılamıyor.
    Otomatikman yapılamayan kısım neden evsahiplerininki oluyor anlayamadım.Hesaplananın %20si gerçekleştirilemiyorsa,bu gerçekleşmeyen kısım arsa sahipleri ve mütahit arasında paylaşılması gerekmezmi?

  4. #3
    Kayıt Tarihi
    Nov 2007
    İletiler
    2
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Re: tamamlanamayan kat

    çünkü diğer daire sahibleri belli ve onlarda muteahhit ile toptaktan anlaşmışlar.

  5. #4
    Kayıt Tarihi
    Apr 2005
    Nerede
    İZMİR
    İletiler
    20.857
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Re: tamamlanamayan kat

    Alıntı selami_ay rumuzlu üyeden alıntı İletiyi Göster
    çünkü diğer daire sahibleri belli ve onlarda muteahhit ile toptaktan anlaşmışlar.
    Arsa sahipleri uzaydamıymış o topraktan anlaşma sırasında?
    Unutmayın ki arsa sahipleri,diğer daire sahipleri henüz müteahhiti tanımamış,daha daire sahibi ol(a)mamışken kat karşılığı yaptıkları sözleşme ile sizlerden çok daha önce 4 daireyi haketmişler.Olsa olsa müteahhit arsa sahiplerininde hisse sahibi olabileceği daireleri satmış olabilir.

+ Konuyu Yanıtla

Bu sayfada bulunan kavramlar:

Yetkileriniz

  • Yeni konu açma yetkiniz yok
  • Konuya cevap verme yetkiniz yok
  • Dosya ekleme yetkisi yok
  • İleti düzenleme yetkisi yok
  •  


2022 tarihli Hukuk Blog |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Site Ekleme |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Bayefendi |  Afternic Alanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.