Öncelikle bizlere böyle bir sanal ortamda hukiki bilgileri ile yardımlarını esirgemeyen değerli büyüklerimi selamlarım.

Ülke olarak ne yazık ki her alanda olduğu gibi iş hayatında da büyük adaletsizlikler biz vatandaşın belini artık bükmek değil inceldiği yerden kırmaktadır.İş hayatında şu ortamda ne yazık ki hak aramak,hak olanı savunmak suç haline gelmekte.Hukukun adaletin kalın dosyalar arasında sözde kaldığını mağdurlar her zaman bilmekte.Kurulan bu sistemde yitip giden ise insan onuru ve gururu olmakta.Sitemim hukuku adaleti savunan siz büyüklerim değil,onu uygulamayan sistemde.

Benimde yaklaşık 4 yıldır çalıştığım bir firma var.Biraz dokundurmalı yazacağımdan isimler telefuz etmiyorum.Bu firma devletimizin bir kuruluşunda taşören firma olarak işletmecilik yapmakta.Uuzun zamandır verilemeyen haklarımızın ardında tek başıma durdum ve mücadele ettim.Bunu yaparkende çalışma arkadaşlarım tarafından yalnız bırakıldım.

İş verenin yasalara aykırı hallerini yazmıyacağım,çünki yazmakla bitmez.Bu firma dün itibarı ile aldığı kararda beni başka bir şubeye verdiklerini orada çalışmam gerektiğni bildirdi.Yani bir nevi sürgün edildim.Bu şube bana yaklaşık 2 saatlik uzaklıkta ve servis imkanı yok.Yol parası verilmekte sadece.Halbuki evime 20 dakika uzaklıkta bir şube daha var.Sürgün edilmek için yılmak için beni uzakta olan şubeye,2 saatlik yola yolluyorlar.Şube aynı il içinde fakat oldukça uzak.Vardiyalı sistem olduğundan ve yol imkanları zor olduğundan akşam vardiyalarında orada 12 satlik çalışma süresi var.İş sözleşmemiz şimdiye kadar hiç yapılmadı.

İş veren böyle bir hakka sahipmidir.Siz değerli büyüklerimin bilgisine ihtiyacım var.Şimdiden değerli bilgileriniz için teşekkür eder saygılarımı sunarım.