Selamlar

31 agustos 1981 doğumluyum.Askerlik işlemleri ile ilgili geçmişim şöyledir.

-lise bitimi arkasından 2 yıl tecil -
-tecil bitiminde aof 4 yıl ancak 2 sene üstüste kalarak kayıt sildirip karar aldırma ile 2 sene tecil
-tecil bitiminde tekrar 4 senelik aof' e giriş ve arkasından 2 sene üst üstüte kaldım.

normal şartlarda ilk aldırdığım karar da şubat ayında tecilim bitiyordu.

şu durumda askerlik şubesini aradım(bahçelievlerde ikamet etmekteyim şubem Bakırköy) son yoklama için gelmememi söylediler.Asal web sitesinden baktığımda asker celb dönemleri için bakırköy ün şubat gözüküyor ve istanbul ili için 4 ay celp dönemi var.Ancak forumdan edindiğim bilgiye göre tekrar tecil durumu söz konusu değil.

Ancak çeşitli maddi yükümlülükler nedeni ile aralık- şubat aylarında da gitmem pek mümkün gzüküyor.İsteğim nisan-mayıs döneminde gitmek bu benim için yeterli olacaktır.Bunu gerçekleştirebilmem için ne gibi bir yol izlemeliyim?

Malesef yurdum şartlarında bir takım maddi hazırlıkları yerine getirmeden askerlik yapmak arkadakiler için acı verici olacaktır. Ailede tek çocuk olduğmdan ve baba vefat ettiğinden maddi yükümlülük benim üzerimde.

verdiğim bilgiler dahilinde aklınıza gelecek cevapları verirseniz çok sevinirim.

saygılar