Aboneliği başkasının adına olan bir iş yerine 2001 in 6. ayında kira kontratı yapark tuttum.Tuttuğumda elktirik saatının dağınık oldugunu(sigorta ve panosunun açıldıgını) iş yeri sahibine sözlü olarak bildirdim.O da bana zamanım yok sen git TEDAŞ(elektirik idaresine) bildir dedi,Bende elketirk idaresine gittigimde bana ordaki yetkililer abone benim adıma olmadıgı için ve iş yeri sahibi olmadıgım için ,benim her hangi bir işlem yapmaya hakkım olmadıgını soylediler.Bu olaydan takriben 10 gün sonra akşam 5 gibi iş yerime Elektirik idaresi yetkilileri geldi saatin dagınık oldugunu tespit etti ve bana çok yuklü bir borç çıkardı.Bana tutanak imzalattılar.orada toplam 2 yıl kiracı olark kaldım.Hiç fatura gelmedi.Ben bu olayı iş yeri sahibime soyledim oda ilgilenecegine soyledi.Daha öncedende iş yeri sahibinden aboneliği adıma vermeisni istemiştim.Oda veremeyecegini çünkü saat sahibinin kayıp oldugunu soylemişti.Yılardır zaten bu abone üzerinden elektirigin kulanıldıgını belitmişti.2 yıl sonra iş yerimi boşaltıktan sonra TEDAŞ gelip babama ait olan evin elktirigini kestiler.Babamın itiraz etmesi üzerine açıldı ve bu kesilmede dosya içerisinde varmış.(iy yeri sahibinin akrabalarının TEDAŞ da gorevli olmalrını vesilesi ile ev elektirigim kesildigini öğrenmiştik,Ev bana ait değildi)Fakat 20.10.2007 tarihinde bana icraa takibi geldi.Geçmişte kulandıgım 4 ayrı faturadan icraya vermişler.Şu an için ödemkle yukümlü oldugum 3 bin YTL tutar bulunmakta.

Mahkemeye verme sebebi;
Kira kontratına dayanarak icra takibi yapmalarıdır.
Bu dosya beni ne kadr baglar.Ben bu borcu ödemlimiyim ? Yada şu an için nasıl bir yol izleyerek hakkımı savunabilirim ?

Sorumla ilgilenip zman ayran herkese teşşekürler.

İyi günler