Arkadaşlar, bulunduğum ildeki orta büyüklükteki yol, inşaat vs. işleri yapan bir şirkette yaklaşık sekiz ay kamyon şoförü olark çalıştım. on gün önce işten çıkarıldım. çıkarılma sebebim sigortamın yapılmamasını sorgulamam oldu. şirkette işe başlarken öncelikle sigortamın yapılmasını talep ettim, benden sigorta giriş kartını istediler verdim, ileriki zamanlarda kontrol ettiğimde yatmadığını gördüm kendilerine ilettim bana internetten 4-5 ay dolmadan göremiyeceğimi söylediler. en son ssk ya gittiğimde bir gün dahi yatmadığını öğrendim. bunu şirkete bildirdim bana şirketin mali durumunun şuan iyi değil vs. bahaneler ileri sürmeye başladılar, bende şikayet edeceğimi söyleyince, elinde hiçbir belge yok, dilediğim kapıya gideceğimi söyleyip hesabımı kestiler. ancak benim elimde bu şirkette çalışırken kullandığım aracın plakasının, şirkedin adı ve şöfor olarak şirketin adına kesilmiş faturalar bulunmaktadır. şirket bunların bende olduğunu öğrendikten sonra benle irtibata geçtiler ve 600 ytl para teklif edip boş bir kağıdı imzalamamı istediler reddettim. şimdi elimdeki bu belgeyle nereye ve ne şekilde hakkımı arayabilirim? şirket hakkında tazminat davası açabilirmiyim? yardımlarınızı bekliyorum.