Öncelikle Merhaba.

Benim hemen hemen 1 senedir farklı 4 bankaya kredi kartı borcum bulunmakta. Bu kartları çok uzun zamandan beri kullanıyorum ve bankaların müşterisiyim. Bu zamana kadar borçlarımı hiç aksatmadım ve hepsini tıkır tıkır ödedim Allaha şükür. Ama herkesin hayatının bir döneminde herşeyin kötü gittiği bir zaman vardır ya, işte ben o zamana girmiş durumdayım.

Ailemin borcu olan bir miktar parayı bir türlü tahsil edemediğimden dolayı bu maduriyete düştüm. İnanın ki şu an çok kötü durumdayım. Ben ve küçük kızım sıfır durumdayız şu an.

Borçlarım sırf bankalara değil, aynı zamanda bir senedir de oturduğum evin kirasını ödeyemediğimden dolayı mal sahibide hem tahliye hemde icra davası açmış durumda.

Bankalarda diğer yandan icra davası açtılar. Bütün bankaların gönderdikleri icra emirlerine itirazda bulundum. Bunu sadece zaman kazanıp belki durumum düzelir diye yaptım. Ama olmadı. Şimdi ise bir bankanın itirazın iptali davasına katılmam gerekiyor. Ve ben ne yapacağımı hiçbir türlü bilmiyorum. Duruşmasına katılacağım bankanın icra tebliğinde gönderdiği banka kart numaraları ile benim elimdekiler uyuşmuyor. Bunu kullanmam mümkünmü acaba. Kullanabilirsemde nasıl yapacağım?

Ev konusuna gelince; be bu evde 15 yıldır oturuyorum. Ama 15 yılın 10 yılı maduriyetle geçti. Mal sahibi evin hiçbir yeri ile ilgilenmedi. Banyodan lağım akıyor,Camlar ve çerçeveleri çürük,evin dış kapısı aralık, şebeke suyuna bağlı sayaç bozuk olduğundan evde iki kişi olmamamıza rağmen 120 ytl ödüyoruz,camlar elek gibi olduğu için 2 katı doğalgaz parası ödüyoruz, eve girdiğimizden beri kendi üzerine olan ev telefonunu kapattırmamasından dolayı yıllardır abonmanlık ücreti ödüyoruz. Bu konuları ne zaman mal sahibine söylediysek bize kibarca çıkmamızı rica etti. Bütün bu haksızlık ve adaletsizliklerini mahkemede onun aleyhine kullanabilirmiyiz? Veya ayrıca bir dava açıp kazanabilirmiyiz? Apartman da yakında yıkılıp yenisi yapılacak. Bu konu kullanılabilirmi?

Açtığı icra davasında nasıl bir prosedür uygulamamız gerekir? Bu konularda bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Aslında bunlar çok uzun mevzular. İsterimki karşılıklı gelip görüşelim.

Cevabınızı bekliyorum...