merhaba ben 2005 yılında dokuzeylül üniversitesi bilgisayar programcılığını bitirdikten sonra aynı yıl yine dokuz eylül üniversitesi bilgisayar ve öğretim teknolojileri öğretmenliğine dikey geçiş yaptım. 1 yıl ingilizce hazırlık gördükten sonra 2006 2007 öğretim yılında intibak sınıfına başladım. 1.dönem fizik1
2. dönem fizik2 dersinden kaldım. intibak yönetmeliğine göre 1.5 yıl okuma hakkım var ama ben 2 dönemden de dersim oldugu için 1 yıl sonunda okuldan atıldım. atılıncaya kadar sürekli yasa değiştiğini söylediler ve 2 hafta bir ya kaydını yapıcaz yada yeni yasa çıktı yapmıyıcaz dediler . bilmiyorum yök 2 hafta bir dgs öğrencileri için yeni yasa mı cıkarıyor . benim elimde kaydını yaptırabilirsin diye mail var . sonra fikir değiştirdiler. ve aynı zamanda 2007 2008 öğretim dönemine bilgisayardan kaydımı yaptırmamla ilgili dokuzeylül üniversitesine ait mailler aldım ve kaydımı bilgisayardan yaptım. elimde kayıt hakkı verdiklerine dair belge var buna ragmen kaydımı sildiler. bunları yapmaya hakları varmı ? dava actıgımda sonuç elde edebilirmiyim yanıtlarsanız sevinirim...